Υποψήφια η Caitlyn Jenner: Το πρώτο διεμφυλικό άτομο που διεκδικεί τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας - Αλλά οι Kardashians... (βίντεο)

Θα ξεκινήσει επισήμως την εκστρατεία της «τις επόμενες εβδομάδες»

Η Caitlyn Jenner - πρώην αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων και μέλος της οικογένειας Kardashian - ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά της για τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, μια υποψηφιότητα που την καθιστά το πρώτο διεμφυλικό άτομο που διεκδικεί το συγκεκριμένο πόστο στις ΗΠΑ.

«Είμαι μέσα», διαβεβαίωσε, σε ένα δελτίο τύπου, η Jenner, η οποία θα ξεκινήσει επισήμως την εκστρατεία της «τις επόμενες εβδομάδες».

 

 

 

 

«Είμαι μια αυθεντική νικήτρια και το μόνο «αουτσάιντερ», που μπορεί να βάλει τέλος στην καταστροφική θητεία» του Δημοκρατικού κυβερνήτη Γκάβιν Νιούσομ, υπογράμμισε η διάσημη διεμφυλική, υποστηρίκτρια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εδώ και πολύ καιρό.

«Υπήρξα μία «ταραχοποιός» γεμάτη συμπόνια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας, από τότε που εκπροσώπησα τις ΗΠΑ και κέρδισα ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο έως που βοήθησα να προκριθεί το κίνημα για την ισότητα», σημείωσε η Caitlyn Jenner ηλικίας 71 ετών και πρώην πατριός της πρωταγωνίστριας των τηλεριάλιτι Kim Kardashian, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η Jenner έχει εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια «εδώ και περίπου 50 χρόνια». «Ήρθα εδώ διότι γνώριζα πως οποιοσδήποτε, ασχέτως της ιστορία του ή της κοινωνικής του κατάστασης, μπορούσε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα», εξηγεί η ίδια.

 

 

 

 

Ωστόσο στην προσπάθειά της αυτή φαίνεται ότι δεν θα έχει δίπλα της την οικογένεια Kardashian, που σύμφωνα με το TMZ, δεν θα την βοηθήσουν στην καμπάνια γιατί αφενός δεν συμβαδίζουν οι απόψεις τους και φετέρου το διαζύγιο με την Kris Jenner (την μητέρα των  Kardashian) το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

 

 

Πηγή είπε στο TMZ ότι η Caitlyn επικοινώνησε με την οικογένειά της πριν την ανακοίνωση για την υποψηφιότητά της και πως δεν περίμενε να την στηρίξουν.

Σημειώμνεται ότι η  Caitlyn Jenner  απέκτησε με την Kris την Kylie και την Kendall Jenner, ενώ έχει ακόμα τέσσερα παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ