Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι συμπαντικές εκπλήξεις συνεχίζονται - Το ανοιχτό μυαλό και η διαίσθηση μπορεί να φέρουν ιδέες και λύσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Το Σάββατο οι συμπαντικές εκπλήξεις συνεχίζονται με την όψη Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο κι έτσι οι ειδήσεις και οι πληροφορίες που μαθαίνουμε έχουν τον χαρακτήρα του απρόβλεπτου, του ανατρεπτικού. Στη θετική της έκφραση η όψη Ερμή-Ουρανού μας διευκολύνει να βρούμε νέες ιδέες, να στραφούμε σε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων μας.

Είναι μια ιδανική όψη για όποια εργασία, πνευματική ή δημιουργική, χρειάζεται πρωτοτυπία.

Το ανοιχτό μυαλό και η διαίσθηση μπορεί να μας φέρουν ιδέες και λύσεις. Ξαφνικά νέα μπορεί να μας μεταφερθούν χωρίς απαραίτητα να είναι δυσάρεστα, μολονότι με τον Ουρανό φίλοι μου τίποτε δεν αποκλείεται. Είναι ο πιο απρόβλεπτος πλανήτης. Αυτή είναι η βασική όψη του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή έχουμε τα δυο τετράγωνα Ερμή και Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Αυτές είναι πιο δύσκολες και αυστηρές όψεις για τις σχέσεις μας, για τα οικονομικά, αλλά και τη διάθεση μας. Είναι πιο πολύ μέρα με υποχρεώσεις η Κυριακή και αίσθημα ευθύνης, παρά χαλαρή και διασκεδαστική. Μολονότι η Σελήνη στον Ζυγό θα προβάλλει κάποια θετική αντίσταση, επειδή αρχίζει και η επιρροή της επερχόμενης Πανσελήνου τα πράγματα θα είναι λίγο πιο περιορισμένα.

Για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε δεκαήμερο ζωδίου συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι στο Star. Στο τελευταίο Stars System γι’ αυτή τη σεζόν αναλύω την επιρροή της στη Μεγάλη Eβδομάδα. Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social μου σε Twitter, Facebook και Instagram, διότι σας έχω δώρα εν όψει της τελευταίας εκπομπής και του Πάσχα.

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ένα κάπως πιο γκρινιάρικο Σαββατοκύριακο για σας, ίσως γιατί έχετε πολλά να κάνετε και δεν υπάρχει όρεξη γι’ αυτά ή γιατί ακόμη μπορεί να σας πιάνει το παράπονο για διάφορα πράγματα που δεν πάνε όπως θέλετε στη ζωή σας, είτε σε οικονομικό είτε και σε προσωπικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, διότι εύκολα μπορεί να το ρίξετε σε shopping therapy και μετά να μην υπάρχει γιατρειά στο τέλος του μήνα για το πορτοφόλι σας.

Καθώς είναι μια περίοδος με πολλά έξοδα και λόγω του Πάσχα, σκεφτείτε πιο επιλεκτικά τις αγορές σας γιατί μέχρι τις 11/6 τα έξοδα θα πολλαπλασιάζονται. Ακόμη κι η Πανσέληνος που έρχεται αφορά στον ίδιο τομέα. Για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε δεκαήμερο ζωδίου συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι στο Star. Στο τελευταίο Stars System γι’ αυτή τη σεζόν αναλύω την επιρροή της στη Μεγάλη Eβδομάδα. Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social μου σε Twitter, Facebook και Instagram, διότι σας έχω δώρα εν όψει της τελευταίας εκπομπής και του Πάσχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό, αλλά η τάση σας να κολλάτε σε λεπτομέρειες μπορεί να γίνει λίγο κουραστική για τους άλλους, ειδικά όταν μπορεί να δραματοποιείτε κάτι και να τους προκαλείτε άγχος. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει κοινωνό μιας πληροφορίας που θέλετε να μοιραστείτε και με άλλους. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό, στην πορεία του Σαββάτου, θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και σε θέματα εργασίας.

Με τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή προς τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε λίγο πιο βαριά τη διάθεση σας την Κυριακή ή να νιώθετε περιορισμένες-οι από τις συνθήκες και αυτό να σας ζορίζει. Φυσικά για κάποιους μια σχέση ή ένας οικονομικός παράγοντας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και εν όψει Πανσελήνου. Για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε δεκαήμερο ζωδίου συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι στο Star. Στο τελευταίο Stars System γι’ αυτή τη σεζόν αναλύω την επιρροή της στη Μεγάλη Eβδομάδα. Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social μου σε Twitter, Facebook και Instagram, διότι σας έχω δώρα εν όψει της τελευταίας εκπομπής και του Πάσχα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το Σάββατο έρχεται με περισσότερη έμπνευση, πιθανώς κι από κάποια πηγή που δεν περιμένατε, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής συναντά τον Ουρανό. Από την άλλη, μπορεί να είναι μια ξαφνική πληροφορία, μια αναπάντεχη επαφή που σας εκπλήσσει, αλλά και σας ξυπνάει λίγο. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα είναι πιο ευχάριστη στην πορεία της ημέρας και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή, στις επαφές με φίλους και κάποιες διασκεδαστικές στιγμές με τα παιδιά σας. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να επιδείξετε ψυχραιμία και κυρίως πειθαρχία σε οικονομικά θέματα, ειδικά την Κυριακή. Επειδή οι όψεις Ερμή και Αφροδίτης σε τετράγωνο με τον Κρόνο δεν είναι οιωνοί γενναιοδωρίας από το σύμπαν, προσπαθήστε να είστε κι εσείς μετρημένοι.

Η Κυριακή είναι μια κουραστική και απαιτητική μέρα, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει μια σημαντική αιτία. Βέβαια κάποιους πιο ευαίσθητους μπορεί να σας πιάνει από νωρίς η επιρροή της επερχόμενης Πανσελήνου. Για την Πανσέληνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε δεκαήμερο ζωδίου συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου, στη 1:00 το μεσημέρι στο Star. Στο τελευταίο Stars System γι’ αυτή τη σεζόν αναλύω την επιρροή της στη Μεγάλη Eβδομάδα. Μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social μου σε Twitter, Facebook και Instagram, διότι σας έχω δώρα εν όψει της τελευταίας εκπομπής και του Πάσχα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ