Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν - Προσοχή στις υπερβολές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Ερμής και Άρης συναντούν τον Δία σε θετικές όψεις, αλλά και μεταξύ τους σχηματίζουν εξάγωνο, δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στο Σαββατοκύριακο μας, ιδιαίτερα το Σάββατο.

Σε όψη τους παραπάνω πλανήτες συναντά και η Σελήνη, που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στους Διδύμους. Αυτή τη φορά φαίνεται πως λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν και να παράγουν κάτι ουσιαστικό.

Σαφώς όπου συμμετέχει ο Δίας καλό είναι να προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία και ένα μέτρο και να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο συναισθηματικό τρόπο τη μέρα μας. Είναι μια μέρα που ευνοείται η πιο ήσυχη σπιτική διάθεση και η επαφή μας με τους οικείους μας. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι ευνοούνται περισσότερο το Σάββατο, ενώ Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες την Κυριακή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να τη μοιραστείτε με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας. Το Σάββατο είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε ή αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους αν εκφράζουν ή αντανακλούν σωστά τη δουλειά σας. Το Σάββατο είναι πιο ωραίο και για βόλτες, για χαλαρές επαφές με φίλους ή και σπορ. Η Κυριακή είναι πιο κυκλοθυμική. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας «κλείνει» κάπως ή συννεφιάζει τη διάθεση σας χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ένα συμβάν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι σούπερ μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Ακόμη, είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό τον τομέα, που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε με γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο ή να είστε παρορμητικοί, απλώς να έχετε πιο γρήγορες αντιδράσεις απ’ ό,τι συνήθως. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μην δείτε τις λεπτομέρειες όσων συζητάτε. Η Κυριακή είναι μια πιο χαλαρή μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να ασχοληθείτε με αυτά που μιλούν στην καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο σας ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Επίσης, είναι μια μέρα που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας. Και μπορεί να ξεσπαθώσετε, επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία, διότι πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε. Κοιτάξτε να είστε πρώτα καλοί ακροατές και μετά καλοί ομιλητές. Την Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές που σας ευχαριστούν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ