Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους και συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας αρκετή σύγχυση στην ημέρα μας. Σήμερα ο Ήλιος, στο ταξίδι του στον Κριό, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα.

Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από το ζώδιο σας σήμερα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα διότι θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή και η σχέση με προϊσταμένους, ανωτέρους κλπ. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στην κόντρα του με τον Πλούτωνα φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε, είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας στρέφει την προσοχή σας στα δικά σας προσωπικά ζητήματα, αλλά η όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας μπερδεύει λίγο. Όμως το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας.

Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ