Young and free ο Justin Bieber: Κρεμάστηκε ανάποδα, έγινε εξώφυλλο & μίλησε για την γυναίκα του - «Ήταν δύσκολος ο 1ος χρόνος γάμου» (φωτό)

 Αναφέρθηκε στις σκοτεινές στιγμές της ζωής του

Εξώφυλλο στο GQ έγινε ο Justin Bieber που κρεμάστηκε ανάποδα για τις ανάγκες της φωτογράφησης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γάμο του με την Hailey Baldwin.

Ο 27χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σκοτεινές στιγμές της ζωής του και στο πως η σύζυγός του τον βοήθησε να βγει από αυτές.

Περιγράφοντας τον εαυτό του, πριν παντρευτεί, ως έναν άνθρωπο που ήταν εντελώς αντίθετος με τον γάμο είπε, σύμφωνα με το People, ότι «ένιωσα ότι ήταν ο προορισμός μου. Να παντρευτώ, να κάνω παιδιά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Εκείνος και το 24χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 στο δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης, μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους στις Μπαχάμες.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 διοργάνωσαν μια μεγάλη γαμήλια τελετή για την οικογένεια και τους φίλους τους.

«Ήταν δύσκολος ο πρώτος χρόνος γάμου γιατί συνέβησαν πολλά, δεν υπήρχε εμπιστοσύνη» είπε στο περιοδικό ο τραγουδιστής αναφερόμενος στους προσωπικούς τους δαίμονες και πως αυτοί επηρέασαν τη αρχή της σχέσης του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

«Είναι όλα εκείνα που δεν θες να παραδεχτείς στον άνθρωπο που είσαι μαζί του γιατί είναι τρομακτικά. Δες θες να τους τρομάξεις με το να τους πεις ότι φοβάσαι» πρόσθεσε.

Κοιτάζοντας πλέον τον γάμο του είπε ότι εκείνος και η Hailey «δημιουργούμε αυτές τις στιγμές σαν ζευγάρι, σαν οικογένεια και χτίζουμε αυτές τις αναμνήσεις».

«Και είναι όμορφο που έχουμε όλα αυτά τα πράγματα για να περιμένουμε. Η ζωή μου ήταν ασταθής, δεν είχα ταίρι, δεν είχα κάποιον να αγαπάω» είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Ακόμα υποστήριξε ότι η πίστη του τον βοήθησε στο να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής.

«Έφτασα σε ένα σημείο που είπα “θεέ μου αν υπάρχεις χρειάζομαι την βοήθειά σου, γιατί δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Ταλαιπωρούμε πάρα πολύ. Κάθε απόφαση που παίρνω έρχεται από το ¨εγωιστικό εγώ” μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ