Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μας περιμένει ένα πιο πρακτικό & ξεκάθαρο Σαββατοκύριακο - Στον Αιγόκερω η Σελήνη από σήμερα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα; 

Ένα πιο πρακτικό και ξεκάθαρο Σαββατοκύριακο μας περιμένει και οι αστρολογικές αιτίες είναι δυο. Καταρχάς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω από το μεσημέρι του Σαββάτου και θα βοηθήσει να τελειώνουμε με εκκρεμότητες της εβδομάδας, αλλά και να προετοιμαστούμε πρακτικά για την επόμενη που θα έχει πιο υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα μας. Δευτερευόντως ο Ερμής θα περάσει στον Κριό την Κυριακή, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 19/4.

Για την επιρροή του σε κάθε ζώδιο μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Σαφώς θα είναι σε μια καλύτερη θέση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, που δημιούργησε από τους Ιχθύς περισσότερη σύγχυση και στασιμότητα. Το μυαλό μας θα δουλεύει πιο γρήγορα, θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις σε καθημερινό επίπεδο, αλλά θα σκεφτόμαστε και με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα σε σχέση με τον Μάρτιο. Άλλη δυναμική, άλλες προοπτικές.

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, δημιουργώντας μια διάσταση ανάμεσα στη λογική μας πλευρά και την πιο συναισθηματική. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα έχουν ένα πιο έντονο γουηκέντ.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από ένα διάστημα αρκετά πιο εσωτερικό που μπορεί να ξύπνησε πολλές ανασφάλειες ή προσωπικούς σας δαίμονες, έρχεται με φόρα ο Ερμής στο ζώδιο σας για να ρίξει περισσότερο φως και να σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, να βοηθήσει να ξεδιαλύνει η ομιχλώδης κατάσταση που μπορεί να σκίαζε τα θέματα της δουλειάς σας, αλλά και πιο αποφασιστικούς και διεκδικητικούς. Η Σελήνη στον Αιγόκερω όλο το Σαββατοκύριακο παραπέμπει σε πρακτικές ασχολίες που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού. Την Κυριακή τα τετράγωνα της Σελήνης προς τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε αρκετή προετοιμασία αν θέλετε να πείσετε ανθρώπους πρακτικά για τα επαγγελματικά σας σχέδια, ώστε να σας βοηθήσουν ή να σας αποδεχτούν. Μπορεί να μην είναι ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο και να έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα είναι σημαντικό για να έχει καλή ροή η επόμενη εβδομάδα. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την επιρροή του Ερμή στο ζώδιο σας πατήστε εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει την Σελήνη στον Αιγόκερω, σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, αλλά την Κυριακή με τις όψεις της προς τον Ήλιο και την Αφροδίτη προσέξτε πόσο εξιδανικεύετε μια κατάσταση ή προτιμάτε να μην βλέπετε την αλήθεια σε μια κατάσταση ή σχέση γιατί δεν σας βολεύει. Φυσικά καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι «στρουθοκαμηλισμός» και το να αγνοείτε κάτι δεν σημαίνει ότι το εξαφανίζετε. Ίσως όμως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να διαχειριστείτε μέσα σας μια κατάσταση πρώτα. Τον χρόνο αυτό με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας θα σας τον δώσει από την Κυριακή ο Ερμής, που περνά στον Κριό σε ένα πιο ψυχολογικό κι εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μέχρι τις 19/4, που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, βρείτε διεξόδους όταν ζορίζεστε από τις ευθύνες, ψάξτε πώς μπορείτε να χαλαρώνετε το μυαλό σας από τη διαρκή πνευματική κούραση και προετοιμάστε καλύτερα τις κινήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την επιρροή του Ερμή στο ζώδιο σας πατήστε εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παίρνει θέση στον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες, το συναίσθημα σας, αλλά και τα θέματα των οικονομικών. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα, που μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη εσωτερική πίεση και άγχος. Για κάποιες-ους μπορεί αυτό το άγχος να συνδέεται και με μια προσωπική κατάσταση. Όμως, μην το κρατάτε μέσα σας αγαπητοί μου Δίδυμοι. Οι φίλοι, ο σύντροφος, κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα μπορούσε να σας κατανοήσει αν είστε ειλικρινείς μαζί του και δεν προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που νιώθετε. Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Κριό και ενισχύει τις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες, σας κάνει πιο ενεργούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυξάνει το ενδιαφέρον σας να μάθετε κάτι καινούριο, προκειμένου είτε να εξυπηρετηθείτε σε θέματα εργασίας είτε να βρείτε έναν διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε τον χρόνο σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει καλύτερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκρίνεια. Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την επιρροή του Ερμή στο ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ