Κούκλα η Ρέα Τουτουντζή με το νέο κούρεμα - Τελευταία λέξη της μόδας το σούπερ κοντό pixie (φώτο)

Το κοντό pixie φέτος επέστρεψε θριαμβευτικά στη μόδα και η Ρέα Τουτουντζή έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων διάσημων κυριών όπως η Rebecca Biangue ή η Samantha Aelise. 

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ελλάδας , Σταρ Ελλάς το 1994, η Ρέα Τουτουντζή είναι η γυναίκα που απέδειξε ότι η  θηλυκότητα και το σεξαπίλ δεν εξαρτώνται από το μήκος των μαλλιών.

Δυναμική , σέξι , γεμάτη μπρίο και ζωντάνια , με το κοντό μαλλί, "σήμα κατατεθέν" της, η Ρέα υπήρξε το αγαπημένο μοντέλο, των πιο γνωστών σχεδιαστών της Ελλάδας.

Τη χρονιά που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς (την ίδια χρονιά η Εύη Αδάμ και η Γιολάντα Διαμαντή κέρδισαν τους τίτλους Μις Ελλάς και Β’ Μις Ελλάς αντίστοιχα), η  Ελληνίδα καλλονή είχε μακριά, εντυπωσιακά μαλλιά.

Ωστόσο, στο μυαλό μας σίγουρα την έχουμε με το χαρακτηριστικό pixie cut look, με το οποίο έκανε θραύση τη δεκαετία του ‘90 και κυριάρχησε στον κόσμο του ελληνικού μόντελινγκ.

Το κοντό pixie φέτος επέστρεψε θριαμβευτικά στη μόδα και η Ρέα Τουτουντζή έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά, ακολουθώντας το παράδειγμα κι άλλων διάσημων κυριών όπως η Rebecca Biangue ή η Samantha Aelise. 

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η Ρέα Τουτουντζή δέχθηκε πολλά κολακευτικά σχόλια για το νέο της look.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ