Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης ξεσκεπάζει τον Νικηφόρο στον Δούκα - Πατέρας & γιος σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα (βίντεο)

Τι θα δούμε σήμερα; 

Συγκλόνισε χθες το τηλεοπτικό κοινό η άγρια κακοποίηση του Μάνου Βόσκαρη στις φυλακές, με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη να δίνει μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. 

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια; H Ασημίνα έχει επιστρέψει από τον Παρίσι, ενώ ο Νικηφόρος έμαθε το ένοχο μυστικό των αδερφών. 

Σύμφωνα με τα spoilers του ''Πρωινού'' και του Αλέξη Μίχα ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή ο κυρίαρχος του συνεταιρισμού είναι ο Δούκας.

Ο ίδιος έχει πάρει τα ηνία του συνεταιρισμού και βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τους αγρότες για το τι πρέπει να γίνει. Ο Δούκας συγκρούεται με τα μέλη και ο Νικηφόρος αυτή τη φορά θα ταχθεί στο πλευρό του πατέρα του. 

 

Παρόλα αυτά θα έρθει μία μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Δούκα και του Μιλτιάδη, των δύο αδερφών και εκεί ο Μιλτιάδης θα κάνει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη που θα γκρεμίσει στην κυριολεξία τον κόσμο του Δούκα .

Του αποκαλύπτει πώς ο Νικηφόρος ευθύνεται στην ουσία για το φιάσκο με τη βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας μένει άναυδος, δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και αν πρέπει να το πιστέψει αυτό ή όχι.

Σε πρώτη φάση αποφασίζει να τηρήσει μία στάση αναμονής, είναι οργισμένος και έξαλλος με τον γιο του και αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση. 

Δεν αργεί να έρθει όμως μία πολύ μεγάλη νέα σύγκρουση μεταξύ πατέρα και γιου.

Πέμπτη 1η Απριλίου - Επεισόδιο 119

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη;

Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του. Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ