Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλό μήνα! H ημέρα μας υπενθυμίζει περισσότερο τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας παρά ανεμελιά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Καλό μήνα! Αν και η Σελήνη θα βρίσκεται στον πιο εξωστρεφή και ενθουσιώδη Τοξότη σήμερα από το πρωί, δεν ξέρω ποιος πραγματικά θα έχει πολλά κέφια για διασκεδαστικά ψέματα σε αυτή την Πρωταπριλιά. Καθώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, με ό,τι συμβαίνει με την πανδημία στη χώρα μας, είναι τέτοια που δεν μας αφήνει εύκολα να αφεθούμε και να γίνουμε επινοητικοί, ακόμη και για τα μικρά χαλαρά ψεματάκια. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Τοξότη και ξυπνάει μέσα σας τον «ιό» της περιπέτειας. Καθώς θα τριγωνίσει τους πλανήτες στο ζώδιο σας απόψε μετά τα μεσάνυχτα, όπως και αύριο, σας κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει.

Ακόμη και στις περιορισμένες συνθήκες που μπορεί να ζούμε και να κινούμαστε, πάντα ένας Κριός θα ψάξει να βρει τη διαφυγή του και να ανοίξει τους ορίζοντες του. Είτε ψάχνετε να βρείτε ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, ένα workshop αυτοβελτίωσης, ένα καινούριο σπορ, πού θα πάτε διακοπές το καλοκαίρι ή ένα νέο στόχο, η σημερινή μέρα μπορεί να σας εμπνεύσει. Εκμεταλλευτείτε την, είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας τον Τοξότη, μπορεί να νιώθετε κάποια σύννεφα να μαζεύονται πάνω από το κεφάλι σας και να υπάρχει ένας συναισθηματικός αναβρασμός. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε.

Από την άλλη, ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να είναι ικανοποιητικές. Σήμερα με την Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της ημέρας για σας.

Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή την οικογένεια σας. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ