Ο γιος του πλανητάρχη Hunter Biden αποκαλύπτει τον παράνομο δεσμό του με την χήρα του αδελφού του - Η πολύκροτη αυτοβιογραφία

Αυτό ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» για την πρώην γυναίκα του

Αποκαλύψεις κάνει ο Hunter Biden μέσα από την πολύκροτη αυτοβιογραφία του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου.

Ο 51χρονος σήμερα γιος του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, είχε κρυφά σχέση με την Hallie Biden, την χήρα του αδελφού του, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2015, όταν ο Beau Biden πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Στο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η πρώην γυναίκα του και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του, η Kathleen Biden, έμαθε για τον δεσμό του όταν βρήκε στο ipad του Hunter μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυό τους.

Στο “Beautiful Things,” (όπως είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας) ο 51χρονος παραδέχεται ότι αυτό ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» για την Kathleen, σύμφωνα και με τα όσα είπε πηγή από τον εκδοτικό οίκο στην The Sun.

Ήταν τότε που αποφάσισε να του ζητήσει και διαζύγιο με την πηγή να λέει στην εφημερίδα ότι «προσπάθησε για χρόνια να του βοηθήσει με τον εθισμό του στην κοκαΐνη-κρακ. Αλλά όταν έμαθε ότι κοιμάται με την γυναίκα του αδερφού του, τότε είπε ότι είναι ψυχοπαθής».

«Ο Hunter υποστηρίζει ότι η σχέση τους ξεκίνησε επειδή χρειαζόντουσαν ο ένας τον άλλο (...) θρηνούσε για τον επώδυνο θάνατο του άντρα της και αυτός έκανε την τελευταία του προσπάθεια για αποτοξίνωση» είπε επίσης η πηγή στην The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah??/?? (@beaubidenn)

«Ο Hunter παραδέχεται (στο βιβλίο του) ότι μετά τον χωρισμό του έκανε πέντε μήνες κραιπάλες με σεξ και ναρκωτικά στο Λος Άντζελες» πρόσθεσε.

Δημοσίευμα του DailyMail.com αναφέρει ότι η Kathleen το 20016 είχε γράψει «σε αφήνω γιατί έχεις εξωσυζυγική σχέση και είσαι βίαιος (...) λες ότι σε ξάφνιασε όταν σου ζήτησα να χωρίσουμε ήθελες χρόνο να το επεξεργαστείς. Εγώ ξαφνιάστηκα όταν βρήκα τα τα μπουκάλια με τα Viagra και τα Ciali σου. Ξαφνιάστηκα όταν είδα αγορές για αεροπορικά εισιτήρια και κοσμήματα».

Ήδη τον Μάρτιο του 2017 το Page Six είχε αποκαλύψει ότι ο Hunter και η Hallie είχαν δεσμό. Ο πατέρας του δεν γνώριζε για τον δεσμό και το έμαθε όταν το Page Six προσπάθησε να του αποσπάσει δήλωση. Μάλιστα τότε ο γιος του τον είχε παρακαλέσει να του δώσει την ευχή του, σύμφωνα και με το nypost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Monds (@lrnb_radio)

Τώρα ο Hunter που ήταν παντρεμένος με την Kathleen από το 1993 έως το 2017 φέρεται να πήρε 2 εκατομμύρια δολάρια από την Simon & Schuster’s Gallery Books για να εκδώσει την αυτοβιογραφία του,

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει μαζί τρια κορίτσια, ενώ από το 2019 ο Hunter είναι παντρεμένος με την Melissa Cohen με την οποία έχουν αποκτήσει τον Beau Biden Jr.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο γιος του πλανητάρχη θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια αν επιστρέψει η ζωή του να γίνει ταινία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ