Φωτογραφίες από τα εκπληκτικά Costa Navarino – Summer House με δημιουργούς τους ISV Architects (φωτό)

Υπέρχα summer houses, μίνιμαλ αισθητικής... 

Σε ένα διαφορετικό τοπίο κρυσταλλικών νερών και ανεξερεύνητων νησίδων, το Costa Navarino δεν είναι απλώς ένας ευρέως αναγνωρισμένος προορισμός που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέρετρου.

Εκτός από τα γήπεδα γκολφ, ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων, τα παγκόσμιας κλάσης σπα, και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, το Costa Navarino προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να σφυρηλατήσει έναν μόνιμο δεσμό με την περιοχή - καθώς και κερδοφόρες ευκαιρίες ακινήτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις.

Από μια συλλογή από πολυτελής βίλες 3-7 υπνοδωματίων για ιδιωτική ιδιοκτησία, ξεκινώντας μόλις 30 μέτρα από την παραλία, διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, τα διαμερίσματα προσφέρουν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ αναψυχής και επενδύσεων.

Οι ιδιοκτήτες των βιλών και των διαμερισμάτων απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες του θέρετρου. 

Τα Summer Houses του Costa Navarino επιμελήθηκε η τεχνική κατασκευαστική εταιρία ISV Architects. 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο ISV Architects δραστηριοποιείται σε οικιστικές ή επαγγελματικές κατασκευές, σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Ιωάννου, ο Τάσος Σωτηρόπουλος, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Οκτώβριο του 2020 και οVan Gilder μετρούν σχεδόν 40 χρόνια δημιουργίας ξεχωριστών έργων με αισθητική, στυλ και μινιμαλισμό. 

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τα σπίτια που δημιουργούν είναι πραγματικά διαμάντια γι΄αυτό άλλωστε και η επιτυχία της εταιρείας είναι τεράστια. 

Ξεκινώντας το 1977, με την ανάληψη σύνθετων οικοδομικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι αρχιτέκτονες της ISV είναι ευρέως γνωστοί για την απλή και συγκρατημένη ''γλώσσα σχεδιασμού'', μεταφέροντας ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό λεξιλόγιο στην συνεχώς μεταβαλλόμενη σκηνή του 21ου αιώνα.

Το ISV φιλοδοξεί σε ένα χαρτοφυλάκιο διεθνών έργων που κυμαίνονται από οικιστικά συγκροτήματα μεγάλης κλίμακας, ξενοδοχεία και κτίρια γραφείων έως έργα εσωτερικού σχεδιασμού μικρής κλίμακας.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί ένα ισχυρό προσωπικό 60 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των αρχιτεκτόνων, των διαχειριστών κατασκευών, των εσωτερικών σχεδιαστών και των καλλιτεχνών CGI.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ