Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: «Βαδίζουμε στα τυφλά» - Το τρίγωνο Σελήνης με Πλούτωνα θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο τέλος της ημέρας

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψουμε συμφωνίες, συμβόλαια ή να αναλάβουμε δεσμεύσεις

Καλό Σαββατοκύριακο! Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη απέναντι από τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, δυσχεραίνοντας την κρίση μας. Είναι αυτό που λέμε «βαδίζω στα τυφλά». Με κάποιο τρόπο αυτές οι όψεις δυσχεραίνουν τη λογική ή μας παραπλανούν να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψουμε συμφωνίες, συμβόλαια ή να αναλάβουμε πολύ σοβαρές δεσμεύσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο τέλος της ημέρας. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Μαρτίου στον άξονα Κριού-Ζυγού με στενή σύνοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Χείρωνα απέναντι από τη Σελήνη.

Για το πώς επηρεάζει ο Χείρωνας από τον Κριό μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας. Μπορεί αυτή η Πανσέληνος να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων.

Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, ενεργοποιεί τραύματα και μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Από την άλλη, ρίχνει φως στις σκιές και στα σκοτάδια της ψυχής, δίνοντας μας μια μοναδική ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά και κάποια τιπς για τον Απρίλιο που έρχεται, μπορείτε να δείτε το Σάββατο 27/4 στη 1:00 το μεσημέρι στο Stars System.

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι έχετε πολλά να κάνετε το Σάββατο, το μυαλό σας φαίνεται να ταξιδεύει σε άλλους γαλαξίες, να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή απλώς να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του.

Την Κυριακή σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η Πανσέληνος απέναντι σας. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Κριοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων.

Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε σήμερα και αύριο. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Μην ξεχνάμε την επιρροή του Χείρωνα από το ζώδιο σας σε αυτή την Πανσέληνο. Στο άρθρο μου πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την επιρροή του στο ζώδιο σας. Αναλυτικά για την Πανσέληνο για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά και κάποια τιπς για τον Απρίλιο που έρχεται, μπορείτε να δείτε το Σάββατο 27/4 στη 1:00 το μεσημέρι στο Stars System.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος την Κυριακή φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Ταύροι, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά πιο επιστάμενα, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό, αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα.

Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις ημέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα φέρνει μπροστά ανασφάλειες και φοβίες. Στο άρθρο μου πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την επιρροή του Χείρωνα στο ζώδιο σας. Αναλυτικά για την Πανσέληνο για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά και κάποια τιπς για τον Απρίλιο που έρχεται, μπορείτε να δείτε το Σάββατο 27/4 στη 1:00 το μεσημέρι στο Stars System.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες καταστάσεις στη δουλειά ή και στο σπίτι μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αμφιβολίες ή και ανασφάλειες το Σάββατο, με τις αντιθέσεις της Σελήνης προς τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Μην ενδώσετε όμως σε κάτι τέτοιο και σαφώς μην επιτρέψετε ούτε στον εαυτό σας να σας σαμποτάρει!

Σε κάθε άλλη περίπτωση μια Πανσέληνος στον φιλικό σας Ζυγό σαν κι αυτή της Κυριακής θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας για σας που είστε γονείς ή την απογείωση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σας σχεδίου. Όμως αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί τον Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή της αστρολογίας που δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Στο άρθρο μου πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την επιρροή του Χείρωνα στο ζώδιο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε, για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε, ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας. Αναλυτικά για την Πανσέληνο για κάθε δεκαήμερο του ζωδίου σας, αλλά και κάποια τιπς για τον Απρίλιο που έρχεται, μπορείτε να δείτε το Σάββατο 27/4 στη 1:00 το μεσημέρι στο Stars System.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ