Κάντε like στο event του eirinika.gr και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ''Md Jojo'' στο θέατρο Τόπος Αλλού! (φωτό)

Κάντε like εδώ στο event του eirinika.gr και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ''Md Jojo'' στο θέατρο Τόπος Αλλού!

Κάντε like εδώ στο event του eirinika.gr και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ''Md Jojo'' στο θέατρο Τόπος Αλλού!



H Md Jojo δεν είναι ενα ακόμα μιούζικαλ, δεν είναι μια ακόμη μεταφορά από το Μπροντγουει, δεν είναι μια ακόμη αντιγραφή από τις μητροπόλεις Νεα Υόρκη και Λονδίνο. Είναι ενα πρωτότυπο μιούζικαλ, καθαρά Ελληνικό από Ελληνες καλλιτεχνες που βάζει στο στόχαστρο τον ωχαδελφισμό, τον φαρισαισμό και την υποκρισία όχι του Ελληνα αλλά του Ευρωπάιου κονφορμίστα και βολεμένου. Δεν μας ρίξαν σ΄αυτο το Ευρωπαικό μπλέντερ?

Δεν ανακατευτήκαμε σαν σαλάτα όλοι μαζί? Δεν τα φαγαμε ολοι μαζί- αλλά εμείς ματώσαμε ενω οι άλλοι πιο βόρειοι κερδίζουν? Ε τότε θα μπουν στο στόχαστρο και αυτοί και οχι μόνο ο Ελληνας. Ο Ελληνας θα βγάλει την γλωσσάρα του θρασύτατα στον Ευρωπάιο μικρομεσοαστό και μάλιστα με τη δική τους φόρμα και κωδικα = μιουζικαλ, μπουρλέσκ και γερμανικό καμπαρέ. Με μουσική που τσούζει με ένα κείμενο που πονάει κυρίως επειδή βγάζει γελιο και σαρκάζει, με συμπεριφορές που όλοι ξέρουνε αλλά τραβάνε την ουρά απέξω. Ετσι για να πούμε ότι "ειμαστε ακόμη ζωντανοί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο σκηνοθεσία στίχοι τραγουδιών: Νίκος Καμτσής
Σκηνικό: Nikolai Kamisev, Νίκος Καμτσής
Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Στέφανος Κόκκαλης
Xορογραφίες: Δήμήτρης Παπάζογλου
Φωτισμοί: Marshal Ο' Raily- Nίκος Καμτσής
Βοηθός σκηνοθέτη: Ναυσικά Σπυροπούλου
Βοηθοί Σκηνογράφου – Ενδυματολόγου: Άννα Μαρία Τζαφάρ, Νεφέλη Στείρου, Βασίλης Παπαδόπουλος
Έντυπα: TOPOS ARTE

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ