Η ημέρα που η Jennifer Garner λέει μόνο «ναι» στα παιδιά της & η αντίδραση της Michelle Obama: «Εμάς μας λένε μόνο όχι!!»(βίντεο)

Στο δικό της σπίτι πρέπει να την εφαρμόσουν αντίστροφα!

Jennifer Garner και Michelle Obama είχαν μια διαδικτυακή συνομιλία με αφορμή την νέα ταινία της ηθοποιού «Yes Day» και το νέο show του Netflix «Waffles + Mochi» στο οποίο συμμετέχει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Η Graner μίλησε με την σύζυγο του Barack Obama για τα παιδιά τους και αναφέρθηκε στην «ημέρα του ναι» που έχει υιοθετήσει στην οικογένειά της. 

Όταν πριν χρόνια η ηθοποιός σκαρφίστηκε το συγκεκριμένο τέχνασμα δεν είχε ιδέα ότι μερικά χρόνια μετά θα πρωταγωνιστούσε και σε ανάλογη ταινία!

Όπως είπε στο People εμπνεύστηκε από το βιβλίο Yes Day! της Amy Krouse Rosenthal.

«Το διάβαζα στην κόρη μου όταν ήταν 3 ετών και μου έλεγε συνέχεια “θέλω μια μέρα μόνο με ναι”» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Όπως εξηγεί στο βίντεο με την Michelle Obama η συγκεκριμένη ημέρα έρχεται σε αντίθεση με το αυστηρό πρόγραμμα που έχουν τα παιδιά της.

Να πούμε ότι η Jennifer Garner έχει δύο κόρες (Violet, 15 και Seraphina, 12) και έναν γιο, τον Sam (8 ετών) με τον πρώην άντρα της Ben Affleck.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Έτσι μια φορά τον χρόνο τους αφήνει να αποφασίσουν αυτοί και οι γονείς τους δεν μπορούν να τους πουν «όχι» (σε λογικά πάντα πλαίσια).

Μάλιστα αστειευόμενη η Michelle Obama την ρώτησε αν αυτό είναι κάτι που κάνουν μια φορά τον μήνα, την εβδομάδα ή τον χρόνο.

Με χιούμορ η ηθοποιός απάντησε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το έκαναν μια φορά τον μήνα και πώς συνήθως επιλέγει η «Yes Day» να είναι πριν ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο, αφού όπως είπε είναι εκείνη η περίοδος που έχουν στερέψει από ιδέες και ότι τα παιδιά είναι σε εκείνο το στάδιο που από τις διακοπές πρέπει να περάσουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Τότε πήρε ξανά τον λόγο η Michelle Obama που είπε ότι στο δικό της σπίτι πρέπει να εφαρμόσουν την Yes Day αλλά αντίστροφα!

Εξήγησε ότι πλέον οι κόρες τους (Malia και Sasha) με τον Barack Obama έχουν μεγαλώσει και δεν τους ακούνε. «Μας λένε μόνο όχι» λέει χαρακτηριστικά, σκεπτόμενη ότι πρέπει να έχουν μια μέρα που οι κόρες τους θα είναι αναγκασμένες να τους λένε μόνο «ναι». «Φυσικά, λειτουργεί και αντίστροφα» θα της πει η Jennifer Garner.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ