Σάλος στα social media: 8χρονη blogger από την Ουκρανία έχει σχέση με 13χρονο αγόρι - «Είναι η ζωή τους» λέει η μητέρα της (φωτό & βίντεο)

Το κορίτσι εργάζεται και ως μοντέλο

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία με 8χρονη blogger που έχει σχέση με 13χρονο αγόρι. Η μητέρα της - που ελέγχει και τους λογαριασμούς της στα social media - δεν έχει αντίρρηση με τον δεσμό τους!

Η Milana Makhanets έχει εκατομμύρια followers και έχει πολλούς θαυμαστές σε Ουκρανία και Ρωσία. Το κορίτσι παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο συμμετέχοντας σε παιδικές επιδείξεις μόδας.

Μέσα από ένα ποστ στο Instagram - που έχει τώρα διαγραφεί - το κορίτσι ανακοίνωσε ότι έχει σχέση με τον Pasha Pai, σύμφωνα και με το RT.

Ο 13χρονος blogger φέρεται να ζει στην Ρωσία και να έχει χιλιάδες ακολούθους στο Instagram.

Ωστόσο τα δύο ανήλικα παιδιά φαίνεται να έχουν δεσμό εδώ και κάποιο καιρό, αφού στα social media τους έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες στις οποίες είναι μαζί.

Μάλιστα στα stories τους έχουν ανεβάσει εικόνες στις οποίες φιλιούνται ή κοιμούνται μαζί στο ίδιο κρεβάτι, αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα του RT.

Σε άλλη εικόνα δε που ανέβασε ο Pasha, η 8χρονη έπλενε τα δόντια της φορώντας το εσώρουχό της.

Και τι είχε να δηλώσει η μητέρα της για όλα αυτά; «Αυτή είναι η ζωή τους και θα τα βγάλουν πέρα μόνοι τους».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί σχολίασαν αρνητικά την σχέση τους, ενώ πολλές από τις κοινές τους αναρτήσεις έχουν κατέβει.

Ένα από τα ποστ που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν και αυτό της Gerda Weber που έγραψε στο Facebook ότι:

«Η μαμά της Mila σεξουαλικοποιεί το ίδιο της παιδί για χρήματα. Πέρα από τα παιδάκια που τσιρίζουν στα σχόλια, η Darya δεν συνειδητοποιεί ότι το μερίδιο του λέοντος στα views προέρχεται από παιδόφιλους.

«Το πρόβλημα με τα παιδιά-μοντέλα και όσα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς ανέκαθεν υπήρξε καρκίνωμα στην βιομηχανία του θεάματος. Σήμερα, σε αυτά έχουν προστεθεί και τα παιδιά μπλόγκερ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ