Η Μέγκαν Μαρκλ στην συνέντευξη της Όπρα - Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω λίγο πριν τον γάμο (φωτό)

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο CBS.

Η πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Μέργκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα μεταδόθηκε χθες 7/3 και έκτοτε έχει όλοι σχολιάζουν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Το βράδυ της Κυριακής η Δούκισσα του Σάσεξ συνομίλησε με την γνωστή παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα στην κουβέντα μπήκε και ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

 

Η Μέγκαν κατηγόρησε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ότι είχε εκφράσει ανησυχία για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του γιου της και ότι την ώθησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

 

 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο της στον Πύργο των Ουίνδσορ, η Μέγκαν περιέγραψε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία δεν κατονόμασε, ως βάναυσα, ανειλικρινή και ένοχα για ρατσιστικά σχόλια.

 

 

Μεταξύ των αποκαλύψεων έγινε γνωστό πως η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγες μέρες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η ίδια πρόσθεσε όμως πως την έχει συγχωρήσει, ενώ αποκάλυψε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ της έδωσε λουλούδια για να ζητήσει συγγνώμη. 

 

Δείτε επίσης : Μέγκαν Μαρκλ - πρίγκιπας Χάρι: Όσα αποκάλυψαν στην Όπρα - Οι φόβοι για το χρώμα του Άρτσι & οι τάσεις αυτοκτονίας - «Το παλάτι δεν μας στήριξε» (βίντεο)

 

 

 

"Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό", είπε η Μέγκαν στην Όπρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ