Η πριγκίπισσα Ευγενία στην πρώτη φωτογραφία μετά τον τοκετό με το μωρό και τον άντρα της - Κανονική γυναίκα με παραπανίσια κιλά

Αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα του γιου της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η πριγκίπισσα Ευγενία και ο άντρας της Τζακ Μπρούκσμπαντ αφού πριν δέκα περίπου ημέρες έφεραν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Το υγιέστατο αγοράκι είναι το 9ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ τώρα το ζευγάρι ανέβασε στα social media και τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον τοκετό.

Μάλιστα μέσα από την ανάρτηση η κόρη του πρίγκιπα Άντριου αποκάλυψε και ποιο θα είναι το όνομα του μπέμπη. «Σας παρουσιάζουμε τον August Philip Hawke Brooksbank..» γράφει στο ποστ που ανέβηκε στην σελίδα της στο Ίνσταγκραμ.

Photo: Instagram/princesseugenie

Στην φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι να κρατά το μωράκι που είναι τυλιγμένο μέσα στην μπλε κουβερτούλα του.

Photo: Instagram/princesseugenie

Και... επιτέλους μια γαλαζοαίματη εμφανίζεται σαν κανονική γυναίκα μετά και τον τοκετό της!

Σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον που βγήκε «στέκα» από το μαιευτήριο, η ξαδέλφη του πρίγκιπα Ουίλιαμ φαίνεται να έχει μερικά παραπανίσια κιλά, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού μόλις έγινε μητέρα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία φορά ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι που καλύπτει την κοιλίτσα τηςέναν βελούδινο μπερέ και ανοιχτό ροζ μπουφάν ενώ κοιτά προς την κάμερα μαζί με τον σύζυγό της.

Στην ανάρτηση που έκαναν μάλιστα αναφέρουν ότι τις φωτογραφίες τράβηξε η μαία που την βοήθησε να γεννήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ