Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μια πολύ όμορφη κίνηση από την Βάνα Μπάρμπα: Υιοθέτησε δύο ανήλικα αγόρια από το Πακιστάν

Ο πατέρας τους έχει κριθεί ένοχος για την δολοφονία της μητέρας

Δύο ανήλικα αγόρια από το Πακιστάν υιοθέτησε η Βάνα Μπάρμπα που ήδη έχει μια κόρη, την Φαίδρα.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η ηθοποιός ορίστηκε επίτροπος των δύο ανήλικων αγοριών.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 16 και 14 ετών και έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους, ο οποίος εκτίει τώρα ποινή ισοβίων.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ της "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά" πρόκειται για το Ναζίρ Αμπάς ο οποίος ζει στο Πακιστάν από την ηλικία του ενός έτους και τον μικρότερο αδελφό του, τον Φαζάλ που από το 2011 - όταν χάθηκε η μητέρα τους - ζούσε στην Αττική με τον Πακιστανό πατέρα του και τη Φιλιππινέζα σύντροφο του.

Επίτροπος του ανήλικου και διαχειριστής της περιουσίας των δύο παιδιών, που άνηκε στην Ελληνίδα μητέρα τους, ήταν ο θείος της και αδελφός του πατέρα της.

Το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας των παιδιών τον Πακιστανό, ο οποίος πρωτόδικα είχε αθωωθεί. Τη διαδικασία εναντίον του είχε κινήσει ο θείος της μητέρας, ο οποίος διαχειριζόταν και την περιουσία τους. Από το 2011, όταν βρέθηκε νεκρή η μητέρα των ανηλίκων, η Βάνα Μπάρμπα είχε συμπαρασταθεί ηθικά και είχε στηρίξει οικονομικά τον πεντάχρονο τότε Φαζάλ.

 Όταν ο Πακιστανός πατέρας του, πριν από δύο χρόνια, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της μητέρας και οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή ισοβίων, η ηθοποιός αγκάλιασε με ζεστασιά το παιδί, παίρνοντας το ακόμη και στο σπίτι της. 

Πρόσφατα, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, έπειτα από αίτηση της εισαγγελέως Ανηλίκων, «με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», διόρισε επίτροπο του τη Βάνα Μπάρμπα.

Όπως αναφέρεται στη δικαστική απόφαση, ο ίδιος ο ανήλικος, εξεταζόμενος στο δικαστήριο, «εκδήλωσε συναισθήματα αγάπης για την κα. Μπάρμπα, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι θεωρεί τον ανήλικο Φαζάλ οικογένεια της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ