Αμερικανίδα συγγραφέας παιδικών βιβλίων κακοποιούσε βαρύτατα τα 3 υιοθετημένα παιδιά της - Μετέτρεψε με τον άντρα της σε φυλακή το σπίτι τους

Zούσαν τον απόλυτο εφιάλτη

Σοκάρει η είδηση που έρχεται από την Seminole των ΗΠΑ όπου γνωστή συγγραφέας παιδικών βιβλιών έχει συλληφθεί μαζί με τον άντρα της για την κακοποίηση των τριών υιοθετημένων παιδιών τους.

Η Jennifer και ο Joseph Wolfthal είναι αντιμέτωποι με βαρίες κατηγορίες για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.

Μάλιστα η 41χρονη συγγραφέας είχε συλληφθεί και την Πρωτοχρονιά με παρόμοιες κατηογορίες, ωστόσο τότε είχε αφεθεί ελεύθερη.

Τώρα οι αρχές «πέρασαν» χειροπέδες και στους δύο, μετά από μια επίσκεψη που έκανε ο πατέρας με ένα από τα παιδιά σε νοσοκομείο.

Ο 8χρονος ήταν βαριά άρρωστος και διαγνώστηκε με πνευμονία και ηπατική ανεπάρκεια. Παράλληλα το παιδί είχε ανοιχτές πληγές και μελανιές στο σώμα του, ενώ ήταν υπερβολικά αδύνατο κάτι που κίνησε υποψίες.

Η 41χρονη ισχυρίστηκε ότι τα τραύματα οφείλονταν σε πτώση, ωστόσο η Αστυνομία μετά από έρευνες στο σπίτι εντώπισε και τα άλλα δύο παιδιά σε παρόμοια κατάσταση.

Οι «γονείς» είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε φυλακή. Σύμφωνα με το wftv η συγγραφέας και ο 39χρονος σύζυγός της τα χτυπούσαν καθημερινά, ενώ πολλές φορές τα κλείδωναν στο δωμάτιο για μέρες χωρίς φαγητό και μπάνιο.

Πλέον τα δύο από τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε δομές φιλοξενίας και το τρίτο βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Η 41χρονη μητέρα έχει οδηγηθεί στην φυλακή ενώ για τον πατέρα ορίστηκε εγγύηση 210.00 δολαρίων για να αποφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ