Αυτό το top-model παντρεύτηκε και φόρεσε ένα υπέροχο λευκό κοστούμι αλά Bianca Jagger αντί για νυφικό (φωτό)

Η απόφαση ήρθε εντελώς τυχαία!

Η  Vanessa Axente επέλεξε να φορέσει στον γάμο της ένα λευκό κοστούμι, αντί για νυφικό και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Το top-model από την Ουγγαρία και ο αγαπημένος της Rahil Gupta ανέβηκαν τον Δεκέμβριο τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι σχεδίαζε αρχικά να κάνει έναν μεγάλο γάμο με 250 καλεσμένους ωστόσο η πανδημία χάλασε τα σχέδιά τους.

Photo: Instagram/ vanessaaxente

Η τελετή που είχαν οργανώσει να γίνει το καλοκαίρι ακυρώθηκε εξαιτίας των μέτρων και έτσι τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, με δέκα μόλις άτομα.

Όπως είπε στην βρετανική Vogue το μοντέλο, αρχικά ήταν να φορέσει ένα νυφικό από μια Ουγγαρέζα σχεδιάστρια και η απόφαση να βάλει τελικά το λευκό κοστούμι ήρθε εντελώς τυχαία.

Photo: Instagram/ vanessaaxente

Αυτή και ο αγαπημένος της είχαν περάσει αρκετούς μήνες χωριστά, αφού ο Gupta βρίσκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Αυστραλία.

Όταν το ζευγάρι βρέθηκε και πάλι μαζί στην Βουδαπέστη, αποφάσισε παρά τις αντιξοότητες να παντρευτεί, έστω και με λίγους καλεσμένους.

Έτσι το όμορφο μοντέλο πήγε για ψώνια μαζί με την αδελφή του καλού της και εντώπισε το υπέροχο αυτό λευκό - κρεμ κοστούμι, από Joseph.

«Πότε θα έχω ξανά την ευκαιρία να φορέσω ένα ολόλευκο κοστούμι» αναρωτήθηκε.

Παράλληλα πήγε στο στούντιο Vecsei Millinery το οποίο και της ετοίμασε το head piece που κοσμούσε το κεφάλι της. Ένα καπέλο με τούλι.

Τα παπούτσια που διάλεξε να φορέσει ήταν μαύρα τακούνια με χρυσές λεπτομέρειες από Valentino, ενώ από μέσα πρόσθεσε ένα απλό t-shirt από τα Zara.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ