Πρεμιέρα MasterChef 5 απόψε: Με σμόκιν Σωτήρης, Λεωνίδας και Πάνος (βίντεο)

Τι αλλάζει φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής;

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (23/1) το βράδυ το ριάλιτι μαγειρικής του Star MasterChef, το οποίο είναι αισίως στον 5ο του κύκλο.

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφουν ως κριτές στο ριάλιτι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα.

Τo MasterChef θα ξεκινήσει σήμερα Σάββατο στις 21:00 στην τηλεόραση του Star και οι κριτές έβαλαν τα καλά τους!

Οι τρεις σεφ αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά.

Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι.

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Τι αλλάζει στο νέο MasterChef

Με αλλαγές αναμένεται να δούμε φέτος τον διαγωνισμό μαγειρικής σύμφωνα και με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου.

 

 

 

Ειδικότερα η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της είπε ότι:

«Στις Auditions δεν θα είναι ένας - ένας, αλλά θα είναι τετράδες. Θα έχουμε ομάδες στο πρώτο μέρος, αλλά όταν τα παιδιά μπουν στο σπίτι δεν θα έχουν κάποιον μέντορα, όπως στα προηγούμενα. Δεν θα κερδίσει ποτέ ο Σωτήρης Κοντιζάς! Όποιος πάρει στην audition τρία "ναι" μπαίνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Είναι κάτι σαν Golden Pass. Όποιος κατορθώσει να πάρει και τα τρία "ναι" από τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να περάσουν από τη διαδικασία των Bootcamps. Θα είναι σίγουρα μέσα στο MasterChef».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ