Πέννυ Μπαλτατζή: ''Με παρενόχλησε παντρεμένος & κρατούσε αγκαλιά το παιδί του - Μου είπαν θα σου δώσω λεφτά για πλαστική στήθους, δεν δέχτηκα'' (βίντεο)

Ολοένα  και περισσότερες γυναίκες από την τηλεόραση βγαίνουν να μιλήσουν για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί. 

Μία αποκάλυψη που σοκάρει έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή. Η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε νεαρότερη ηλικία, όταν βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Για τη δικής της εμπειρία η Πέννυ Μπαλτατζή είπε: «Εργοδότης όταν δεν ήμουν γνωστή μου έχει πει ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela - δεν ήταν φυσικά ο ιδιοκτήτης του Caramela - ήταν ένας άνθρωπος από ένα συνοικιακό μαγαζί.

 

 

 

 

Έκανε κι άλλα πράγματα, μου χαμήλωνε τη φωνή μου για να μην ακούγεται στο μικρόφωνο, και όλα αυτά επειδή δεν δέχομαι τις προτάσεις του.

 

 

 

 

 

 

 

Παντρεμένος με παιδί, πολλές φορές αγκαλιά με το παιδί του, 9 χρόνων. Δεν έχουν πάει να με αγγίξουν παρά τη θέλησή μου, μόνο μία φορά έβαλε κάποιος το χέρι του στο πόδι μου και είπα ότι σε παρακαλώ πολύ. Αρνήθηκα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ