Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H μέρα μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας & να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη εξακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να βρίσκεται στον Ταύρο. Μάλιστα, σχηματίζει δυο θετικές όψεις τριγώνου με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που προσθέτουν αρκετά στη δυναμική της και την κάνουν πιο σταθερή. Είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Το τετράγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο ή μια πληροφορία που ίσως μας αναστατώσει τις μεσημεριανές ώρες, αλλά μέχρι το βράδυ ίσως να έχουν βρεθεί και κάποιες λύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στην ημέρα γι’ αυτά.

Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Τις απογευματινές ώρες ίσως είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθείτε με έναν συνεργάτη ή με έναν φίλο πάνω σε κάποιο ζήτημα, που πιθανώς αφορμή να είναι μια διαφωνία για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους.

Από τη μία είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Μην αφήσετε μια διαφορά αντίληψης ή πεποιθήσεων να περιορίσει τη δράση σας ή να ανακόψει την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον.

Από την άλλη, δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάνετε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ