Kate Moss η ασυμβίβαστη: Το supermodel έγινε 47! Από την φωτογράφιση για τον Calvin Klein, στον Johnny Depp & την κόρη της Lila (φωτό)

Ξεκίνησε το modeling στα 14!

Τα γενέθλιά της είχε η Kate Moss στις 16 Ιανουαρίου, με το διάσημο μοντέλο να γίνεται πλέον 47 ετών. Εμείος αδράξαμε της ευκαιρίας και κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν του supermodel που στιγμάτισε την δεκαετία του 90.

Η Kate Moss εμφανίστηκε στον χώρο της μόδας το 1988 σε ηλικία 14 μόλις ετών και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αλλά και τα διασημότερα μοντέλα της εποχής, ανάμεσα στα οποία και η Ναόμι Κάμπελ.

 

 

Η περίεργη ομορφιά της και το αδύνατο σώμα της την έκαναν γρήγορα να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας, στον οποίο βρίσκεται πλέον για πάνω από 20 χρόνια. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

 

Και ήταν η καμπάνια του Calvin Klein που έκανε το νεαρό αυτό κορίτσι, από την Βρετανία να πάρει μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα της μόδας. Τότε, έφηβη ακόμα, είχε ποζάρει με αντρικό τύπου εσώρουχο του γνωστού brand, αλλά και topless φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι.

 

 

Στο πλευρό της ήταν ο μουσικός της hip hop Marky Mark. Πρόκειται για μια φωτογράφιση που έγινε το 1992 σε ασπρόμαυρο.

Δεν ήταν περήφανη για την συγκεκριμένη φωτογράφιση

Το μοντέλο θα πει χρόνια μετά σε συνέντευξή της ότι ένιωθε περίεργα στην συγκεκριμένη φωτογράφιση, καθώς ο Mark δεν «ο καλύτερος τύπος». 

«Είχα πάθει νευρικό κλονισμό όταν ήμουν 17 ή 18, όταν έπρεπε να πάω και να δουλέψω με τους Marky Mark και Herb Ritts« είχε πει χαρακτηριστικά στο Vanity Fair.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

 

« Δεν ένιωθα καθόλου καλά. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο εβδομάδες. Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Η σχέση με τον Johnny Depp

Αν κάτι έχει μείνει στην ιστορία της μόδας τότε αυτό είναι η σχέση της Kate Moss με τον νέο και γοητευτικό Johnny Depp. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994 όταν εκείνος ήταν 31 και εκείνη μόλις 20 χρονών.

Η σχέση τους παθιασμένη, ήταν για καιρό πρώτο θέμα στα περιοδικά ωστόσο έληξε με τον γνωστό ηθοποιό να λέει χρόνια αργότερα ότι «ήταν δικό του λάθος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

 

Εκείνη από την μεριά της θα πει ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι θα είναι κάποια στιγμή μαζί.

Ωστόσο η σχέση τους δεν θα κρατήσει πολύ και θα είναι γεμάτη εντάσεις. Μάλιστα οι δύο τους θα έχουν έναν έντονο καβγά που θα βγει στα πρωτοσέλισα και θα οδηγήσει στην σύλληψη του Depp. 

Το 1994 πάντως το ζευγάρι θα κάνει μια φωτογράφιση στο Royalton Hotel που θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει αγκαλιά με την γυμνή Kate στο κρεβάτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Art FWRD (@artfwrd)

 

Το διάσημο μοντέλο θα παντρευτεί το 2011 τον Jamie Hince ωστόσο θα χωρίσουν το 2016. Θα ακολουθήσει μια περιόδος όπου η Kate έχει προβλήματα με τις ουσίες και το αλκοόλ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mica (@micapavan7)

 

Το 2002 όλα θα αλλάξουν αφού θα έρθει στον κόσμο η κόρη της, η Lila η οποία είναι επίσης μοντέλο. Πατέρας της είναι ο πρώην σύντροφος του supermodel Jefferson Hack.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta

 

Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλιά της η κόρη της ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από όταν ήταν μωράκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

 

Σε αυτήν βλέπουμε το διάσημο μοντέλο να την κρατά και να χαμογελά με ευτυχία.

 

 

Πλέον η Kate Moss έδώ και πέντε χρόνια έχει σχέση με τον Nikolai von Bismarck.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ