Άγριες Μέλισσες: Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα - Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Συνταρακτικές εξελίξεις... 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στις Άγτριες Μέλισσες, ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία και εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού. Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα πως θα αποκαλύψει την πραγματική μητέρα του μικρού Σέργιου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HappyTv.gr (@happytv.gr)

Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της; Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη, αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. 

Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της. 

Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου. O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει. 

Η Δόμνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας 

Ο Κωνσταντής θέλει πάση θυσία να είναι ζευγάρι με τη Δρόσω δεν ακούει ούτε τις προειδοποιήσεις φίλων, ούτε της οικογένειάς του. Η Δόμνα τον απειλεί ότι θα τον καταδώσει στην αστυνομία για τη φυτεία της κάνναβης που έχει μαζί με τον Μελέτη, αλλά καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά με τον Κωνσταντή.

Προχωρεί σε μία κίνηση απελπισίας και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Αυτό φυσικά φέρνει σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών, αλλά και στον πατέρα της τον Σωκράτη Θέμελη. Αυτός είναι τελικά που θα καταδώσει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή στην αστυνομία για την παράνομη φυτεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ