Οι interior designers μίλησαν: «Πετάξτε» τα βαριά υφάσματα & τον λευκό φωτισμό - Τα σετ ειναι ξεπερασμένα

Ποιες οι συμβουλές των ειδικών; 

Interior designers μας δίνουν συμβουλές για τον χώρο μας και μας λένε τι να «πετάξουμε» ώστε να ομορφύνουμε το σπίτι. Πέιτε όχι σε λευκό φωτισμό, αλλά και στα σετ.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς για να φτιάξει τον χώρο του και δεν απαιτούν πολλά χρήματα ή κόπο.

Παράλληλα τα οι τάσεις αλλάζουν με τον χρόνο και ορισμένα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσαμε μοντέρνα είναι πλέον ξεπερασμένα.

Βέβαια το σπίτι είναι ένας προσωπικός χώρος στον οποίο πρέπει να έχουμε τα όσα αγαπάμε και να μην μας νοιάζει αν ακολουθεί όλα τα trends της εποχής. Το παν είναι να νιώθουμε όμορφα!

Οι ειδικοί λοιπόν δίνουν ορισμένες συμβουλές για τα όσα θα ήταν καλό να ξεφορτωθούμε για να «πάρει μια ανάσα» το σπίτι μας.

Τα σετ είναι demode

Photo: Pixabay

Η interior designer Kimberly Rasmussen μας προτρέπει να μην χρησιμοποιούμε ίδιου χρώματος μαξιλάρια με τους καναπέδες μας και να τολμήσουμε να βάλουμε άλλες αποχρώσεις, σχέδια και υφές.

Η Iantha Carley πάλι είπε στον Insider ότι αν στο σαλόνι μας έχουμε ασορτί καναπέδες και πολυθρόνες, καλό θα ήταν να δοκιμάσουμε να τα «μπερδέψουμε λίγο.

Λέμε «όχι» στα ψεύτικα φυτά 

Photo: Pixabay

"Έχοντας μια δόση πρασίνου στο σπίτι σας μπορεί σίγουρα να κάνει μια δήλωση και να είναι ένας τρόπος να φέρετε την ύπαιθρο στο εσωτερικό, αλλά ένα faux φυτό μπορεί να γίνει μαγνήτης σκόνης. Ανάλογα με την ποιότητα, μπορεί να μειώσει τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του σπιτιού σας" μας συμβουλεύει η Kesha Franklin.

Απαλλαγείτε από τα βαριά υφάσματα

Η interior designer  Annie Santulli μας λέει πάλι να ελαφρύνουμε τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε σε κουρτίνες και κουβέρτες καθώς υπερφορτώνουν τον χώρο και δεν αφήνουν το φως τα περάσει.

Όχι λευκός φωτισμός για τα υπνοδωμάτια

Photo: Pixabay

Σύμφωνα με την  Kimberly Rasmussen οι λευκές λάμπες δεν δίνουν τόση ζεστασιά στον χώρο μας. Θέλουμε να μοιάζει ο φωτισμός όπως αυτός του κεριού, γλυκός και ζεστός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ