Ρενέ Ζελβέγκερ: Η πραγματική ζωή της Bridget Jones - Δεν οδήγησαν σε γάμο οι δεσμοί με George Clooney, Bradley Cooper, Doyle Bramhall (φωτό & βίντεο)

Η «Bridget Jones» τα βρήκε «σκούρα» στον έρωτα

Το ημερολόγιο της Bridget Jones βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2001 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Ακολούθησαν δύο ακόμα ταινίες με πρωταγωνιστές την Ρενέ Ζελβέγκερ, τον Χιου Γκραντ και τον Κόλιν Φερθ.

Η πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μια 32χρονη νευρωτική Λονδρέζα, που μόλις αποφάσισε να βάλει τάξη στην άστατη ζωή της. Έχει μια ατυχή ερωτική σχέση με το αφεντικό της, την ίδια ώρα που προσπαθεί να την πλησιάσει ένας μεγαλοδικηγόρος και παλιός οικογενειακός φίλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by X (@maevefem)

 

Και όπως λοιπόν τα βρήκε «σκούρα» στον έρωτα η Bridget Jones το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την ηθοποιό που την ενσάρκωσε, την Ρενέ Ζελβέγκερ. Μετρώντας έναν πολύ σύντομο γάμο και μερικούς δεσμούς με διάσημα πρόσωπα, όπως ο George Clooney η 51χρονη πια ηθοποιός, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την συγκεκριμένη ταινία, φαίνεται να μην έχει «τύχη» στην αγάπη ή τουλάχιστον στον γάμο!

 

 

Ποιοι ήταν όμως οι άντρες που βρέθηκαν στην ζωή της; Θα εκπλαγείτε με μερικά από τα ονόματα καθώς στην λίστα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο George Clooney, ο Bradley Cooper αλλά και ο Jim Carrey.

Από το 2002 και για δύο χρόνια, η Ζελβέγκερ είχε σχέση με τον Τζακ Γουάιτ, τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος The White Stripes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grita Radio (@gritaradio)

 

Στις 9 Μαίου 2005, η Ζελβέγκερ παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Κένι Τσέσνεϊ, σε μία τελετή στο νησί του Αγίου Ιωάννη στις Αμερικανικές Παρθένους Νήσους, ωστόσο στος 15 Σεπτεμβρίου του 2005, ανακοίνωσαν ότι σχεδίαζαν να ακυρώσουν τον γάμο τους.

Η Ζελβέγκερ δήλωσε την «απάτη» ως το λόγο στα χαρτιά του διαζυγίου ωστόσο όταν το θέμα άνοιξε στα ΜΜΕ,η ίδια δήλωσε ότι ήταν «απλά νομική γλώσσα και δεν αντιπροσωπεύει το χαρακτήρα του Κένι».

Το Σεπτέμβριο του 2010, αναφέρθηκε ότι η Ζελβέγκερ και ο ηθοποιός Bradley Cooper είχαν σχέση για πάνω από ένα χρόνο, αλλά στις 18 Μαρτίου του επόμενου έτους, το περιοδικό People μετέδωσε ότι το ζευγάρι είχε δώσει τέλος στη σχέση του.

Το ζευγάρι ωστόσο βρέθηκε ξανά μαζί στα Όσκαρ του 2020. Ωστόσο οι ερωτικές περιπέτειες της «Bridget Jones» δεν τελειώνουν εδώ, καθώς εκτός αυτών είχε σχέση στο παρελθόν και με τον Jim Carrey!

 

 

Το ζευγάρι είχε έναν σύντομο δεσμό από το 1999 ως το 2000, με τον γνωστό ηθοποιό να λέει μάλιστα σε συνέντευξή του ότι ήταν "η τελευταία του μεγάλη αγάπη".

Και για να μην ξεχνάμε και τα βασίκα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι έβγαινε "για λίγο" και με τον George Clooney, με τον οποίο ήταν φίλοι για πάνω από μια δεκαετία.

Η μεγαλύτερη της σχέση μέχρι τώρα φαίνεται να ήταν με τον Doyle Bramhall αφού το ζευγάρι έμεινε μαζί από το 2012 ως και το 2019.

Μπορεί το ζευγάρι να έμεινε τόσα χρόνια μαζί ωστόσο ο μουσικός και η ηθοποιός δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ