Vintage video: Η Marlene Dietrich σαγηνεύει στα 71 της - Βγαίνει στη σκηνή με ολόλευκη μακριά γούνα και τραγουδά

 Η Marlene Dietrich γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1901 και έμελλε να μείνει στην ιστορία

Απλά σαγηνευτική η Marlene Dietrich. Μοναδικό είναι το βίντεο που δείχνει την θρυλική ηθοποιό να εμφανίζεται στην σκηνή  και να τραγουδά, φορώντας μια μακριά λευκή γούνα. Τότε ήταν 71 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marlene Dietrich (@marlenedietrichgram)

 Η Απλά σαγηνευτική η Marlene Dietrich γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1901 και έμελλε να μείνει στην ιστορία. Ηθοποιός και τραγουδίστρια,σημάδεψε με την περσόνα της αλλά και με την "εξωτική" ομορφιά της τα οποία και την κατέστησαν μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood.

"Γαλάζιος Άγγελος", "Μαρόκο", "Η τραγική τσαρίνα" είναι μόνο μερικές από τις γνωστές ταινίες στις οποίες έπαιξε, ενώ έχει μείνει στην ιστορία και για το απαράμιλλο στυλ της.

Με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων της ανέβηκε στον λογαριασμό Vintage Hollywood Stars στο Instagram και το μοναδικό αυτό απόσπασμα, από κάποια εμφάνισή της στην σκηνή.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ηθοποιός φορά μια ολόλευκη γούνα και ένα αστραφτερό φόρεμα, ενώ τον λαιμό της κοσμεί ένα κολιέ από διαμάντια.

Μπορεί τότε να ήταν στα 71 της χρόνια, ωστόσο παρέμενε μια γοητευτική γυναίκα που ήξερε πως να συμπεριφερθεί επί σκηνής. Ο αέρας, αλλά φυσικά και το στυλ της εκπέμπουν μια πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το παλιό Hollywood.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ