Ναταλί Κάκκαβα: Το περίεργο ογκίδιο στο στήθος – “Όχι γιατί φοβάμαι τον θάνατο αλλά θέλω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα” (Φωτό)

Η ανάρτηση και το ηχηρό μήνυμα στα social media

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγο καιρό έκανε η Ναταλί Κάκκαβα. Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα αποκάλυψε πως πριν από ένα χρόνο περίπου ψηλάφισε στο στήθος της ένα περίεργο ογκίδιο και παρόλο που αρχικά πανικοβλήθηκε έτρεξε αμέσως για εξετάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava)

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, αλλά ο φόβος που ένιωσε εκείνες τις ώρες θα της μείνει για πάντα χαραγμένος στο μυαλό. Η ίδια, μάλιστα, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη της πρόληψης αποκάλυψε την περιπέτεια που έζησε και συγκίνησε.

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε πριν από 14 μήνες, όταν ψηλάφισε στο στήθος της ένα περίεργο ογκίδιο.

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκίδιο..

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν... Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε..

Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη.. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες..

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτε να κλαίμε..

Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού… Ανακούφιση..

Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλα γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα… Να μη με χρειάζονται άλλο..

Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστού κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο.. Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια.. Μέχρι να ακούσω το "Όλα καλά" η καρδιά μου πάει να σπάσει..

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας..

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.. Ειδικά γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν.. Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν.. ❤», έγραψε στη φωτογραφία της με τον μηχάνημα μαστογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ