Οι υπέροχες vintage δημιουργίες της Miu -Miu - Ο διάσημος οίκος λανσάρει μια νέα σειρά με τον σικ αέρα & τη φινέτσα μιας άλλης εποχής (φώτο)

Ρομαντικά, πολυτελή, φινετσάτα, κομψά, υπέροχα, φορέματα 

Σε μια εποχή παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης , με τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία του κορονοϊού στον πλανήτη τα πάντα αλλάζουν γύρω μας. Ο χώρος της μόδας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει  εξαίρεση.

Οι καταναλωτές γίνονται πιο στοχαστικοί και επιλεκτικοί κι ενώ ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι η ready to wear μόδα και η "Black Friday" που ως φαίνεται έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Για τους φανατικούς της υψηλής ποιότητας και αισθητικής που διαθέτουν τα ρούχα της υψηλής ραπτικής , οι διάσημοι οίκοι φαίνεται να αλλάζουν τακτικές.

Μία τάση που κυριαρχεί είναι η οικολογική μόδα. Ενώ άλλοι στρέφονται στην "Vintage" μόδα.

Μετά τη σειρά "Recicla" του Maison Margiela ή τις ανακυκλωμένες τσάντες της By Far για το Vestiaire Collective,  και τις πρώτες τσάντες από φύλλο που παρουσίασε η Amélie Pichard είναι η σειρά της Miu Miu να δώσει στα ρούχα μια δεύτερη ζωή.

Ο διάσημος ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια νέα συλλογή 80 μοναδικών δημιουργιών, που δημιουργήθηκε από ανακυκλωμένα vintage κομμάτια που χρονολογούνται από τη δεκαετία του '30 έως τη δεκαετία του '80 και συνεργάστηκε με τους κωδικούς Miu Miu

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό Elle  κάθε κομμάτι είναι αριθμημένο και μοναδικό και θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Μιλάνου, του Λονδίνου, της Μόσχας, της Νέας Υόρκης, του Τόκιο και του Παρισιού, όπου μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον δέκα φορέματα.

 

Με την ονομασία "Upcycled by Miu Miu", αυτή η συλλογή παρουσιάστηκε στα Green Carpet Fashion Awards τον περασμένο Οκτώβριο και αποτελεί μέρος της επιθυμίας του ιταλικού οίκου για υπεύθυνη ανάπτυξη.

 

Η σειρά περιέχει υπέροχα φορέματα που αποπνέουν τον ρομαντισμό , τον σικ αέρα και τη φινέτσα μιας άλλης εποχής.

Ζώνες - κόσμημα, λευκοί γιακάδες, πολυτελή υφάσματα, φουσκωτά μανίκια, συνθέτουν αυτές τις μοναδικές "vintage" δημιουργίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ