Η Ευγενία Μανωλίδου εύχεται με ένα καυτό φιλί Χρόνια Πολλά στον Σπυριδώνα Άδωνι Γεωργιάδη - Το εξώφυλλο του GNN (Φωτό)

Το εξώφυλλο με το τρυφερό φιλί...

Εδώ κι αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ ως μουσικός και σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

 

 

Η Ευγενία Μανωλίδου που μένει σπίτι με την οικογένειά της μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

 

 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε για ακόμη μια χρονιά το παρόν στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση και μάλιστα αυτή τη φορά, έτρεξε μαζί με τους γιους του Αλέξανδρο και Περσέα.

 

 

Έτσι, με ένα θερμό φιλί, θέλησε να επιβραβεύσει η Ευγενία Μανωλίδου τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τη συμμετοχή του στις μεσαίες αποστάσεις του Μαραθωνίου.

 

 

Μάλιστα, το φιλί που χάρισε η Ευγενία στον σύζυγό της έγινε εξώφυλλο του Exclusive Cover των GNN Times και εκείνη το αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη γιορτή του εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ