Ποια διάσημη τηλεπερσόνα στόλισε το υψηλότερο δέντρο του 2020; - Χιλιάδες φωτάκια & διάσπαρτοι Άι Βασίληδες (Φωτό)

Το grande χριστουγεννιάτικο δέντρο της... 

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν εορταστική διάθεση και μας το δείχνουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

Η Kylie Jenner είναι αρκετά ενεργή στα social media, αφού μοιράζεται διαρκώς φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers της.

Έτσι, έδειξε στους followers της στο Instagram το χριστουγεννιάτικο δέντρο που επέλεξε για φέτος, και τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή, αφού πράγματι ο στολισμός είναι άκρως εντυπωσιακός.

Φέτος, η ίδια προτίμησε μια κλασική εκδοχή, αλλά αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο, ήταν το ύψος του δέντρου, το οποίο, όπως θα δείτε, έφτανε το ταβάνι.

Ανεβάζοντας στα social media μια σειρά από emojis με χριστουγεννιάτικα δέντρα, η Kylie Jenner άφησε να εννοηθεί πως τα γιορτινά έλατα θα είναι και το θέμα της νέας της beauty συλλογής, κι έτσι επέλεξε να κάνει μια grande διακόσμηση αυτές τις γιορτές.

Το σαλόνι είναι υπερπαραγωγή σε λευκές απόχρωσεις με ένα εξίσου σχεδόν λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μεγάλου μεγέθους λευκές, χρυσές και ασημένιες μπάλες. Υπάρχουν επίσης λευκές κάλτσες κρεμασμένες στο τζάκι κοντά στη φωτιζόμενη γιρλάντα.

Το δέντρο είναι πανύψηλο και έχει εκατοντάδες μικρά άσπρα φωτάκια πάνω του. Φυσικά από το τζάκι δεν θα μπορούσε να λείπει ένας κόκκινος καλικάντζαρος.

“Η αγαπημένη στιγμή της χρονιάς”, σχολιάζει στη δημοσίευση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ