Η Sofia Vergara ποζάρει με την εντυπωσιακή μαμά, την αδελφή & την ανιψιά της – Τα Κολομβιανά οπίσθια (Φωτό & Βίντεο)

Εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο όμορφη…

Η Sofia Vergara είναι αδιαμφισβήτητα μια ξεχωριστή παρουσία στον λαμπερό κόσμο του Hollywood.

 

 

Εντυπωσιακή, φλογερή, με έντονη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ταλέντο στην υποκριτική και μια καριέρα που θα ζήλευε μια φιλόδοξη ηθοποιός που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα, η Σοφία Βεργκάρα αποτελεί σίγουρα πιο από τις διασημότερες και πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της.

 

 

Μάλιστα, φέτος αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

 

 

Η Sofia Vergara είναι ο καρπός μιας οικογένειας γεμάτης όμορφες και έντονες γυναίκες…

 

 

Η μητέρα της Margarita Vergara ήταν νοικοκυρά και μαζί με τη θεία της, ήταν εκείνες που αποτέλεσαν την έμπνευση για την Gloria του Modern Family. Μάλιστα η Sofia Vergara τις είχε υπερασπιστεί μαζί με τον ρόλο της όταν την κατηγόρησαν ότι παίζει ένα στερεότυπο Λατίνας στη σειρά, η οποία ολοκληρώθηκε φέτος.

 

 

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε μαζί με τη μητέρα της, Μαργκαρίτα, την αδερφή της, Βερόνικα, και την ανιψιά της, Κλάουντια, να ποζάρουν στον φακό στο πλαίσιο καμπάνιας για τη Walmart.

 

 

Κοιτάζοντας τις τέσσερις γυναίκες κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει ποια είναι η ωραιότερη. Χαμογελαστές και λαμπερές, φαίνεται ότι έχουν την ίδια άνεση με τον φακό και την ίδια εκρηκτική προσωπικότητα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ