Η πριγκίπισσα του Kent κόλλησε κορωνοϊό από την υπηρέτριά της, σε απομόνωση & ο πρίγκιπας - Πυρετός & υπερκόπωση (φωτό)

Έντονα τα συμπτώματα της 75χρονης πριγκίπισσας, μαζί με τον πρίγκιπα σύζυγό της βρίσκονται σε απομόνωση στο παλάτι του Kensington... 

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού έχουμε στην βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British royal family (@mountbattenandwindsor)

Η Μαρία Χριστίνα, πριγκίπισσα Michael του Kent, σύζυγος του πρίγκιπα Μιχαήλ, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, τον οποίο κόλλησε, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός της, Simon Astaire, από την υπηρέτριά της, «η οποία αισθανόταν αδιάθετη πριν από τρεις εβδομάδες». 

«Η πριγκίπισσα εξετάστηκε αμέσως και βρέθηκε θετική στην Covid-19» είπε ο Astaire, ενώ συμπλήρωσε πως «εκείνη και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Μιχαήλ - ο οποίος εξετάστηκε επίσης και ήταν αρνητικός - βρίσκονται έκτοτε σε απομόνωση στην κατοικία τους στο Παλάτι του Kensington.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 75χρονη πριγκίπισσα είχε έντονα συμπτώματα, υποφέροντας από υψηλό πυρετό και μεγάλη κόπωση.

Πρόκειται για το τρίτο γνωστό κρούσμα στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς τον περασμένο Μάρτιο νόσησε ο πρίγκιπας Κάρολος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ενώ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, λίγες μέρες αργότερα, ασθένησε με κορωνοϊό και ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας William

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ