Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον - Αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο τους σκύλο, Λούπο, που πέθανε (Φωτό)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram...

Συντετριμμένοι από την απώλεια του Λούπο, του λατρεμένου τους σκύλου είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PET & PEOPLE MAGAZINE (@petandpeople_magazine)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός μέσω ανάρτησης στο Instagram, εξηγώντας πως ο Λούπο ήταν μέλος της οικογένειάς του τα τελευταία 9 χρόνια.

«Δυστυχώς το περασμένο σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος σκύλος Lupo έφυγε από τη ζωή. Ήταν στην καρδιά μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψει τόσο πολύ. W & C», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram.

Ο σκύλος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge ήταν εννέα ετών και ήταν πάντα στο πλευρό τους. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, αυτοί που χάρισαν στο ζευγάρι τον σκύλο, ήταν οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Μάλιστα, το σκυλί είχε συμμετοχή στην επιλογή του ονόματος του πρίγκιπα Τζορτζ, χάρη σε ένα παιχνίδι που διοργάνωσαν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, γράφοντας δεκάδες ανδρικά ονόματα σε κομμάτια χαρτιού τα οποία σκόρπισαν στο πάτωμα του σπιτιού τους.

Ο σκύλος τριγύριζε στα χαρτιά μέχρι που σταμάτησε στο όνομα Τζορτζ.

Ο Λούπο εμφανίστηκε σε πολλές φωτογραφίες με την βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης μίας από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε δηλώσει για την ξεχωριστή θέση που είχε στην οικογένεια ο Λούπο: «Για μένα, η Κάθριν και τώρα ο μικρός Τζορτζ είναι οι προτεραιότητές μου. Όπως και ο Λούπο. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά, καθώς πολλοί ξέρουν ότι όσοι έχουν σκυλιά και ένα νεογέννητο, χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά μέχρι στιγμής, τα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ