Ολόγυμνοι οι φοιτητές του πανεπιστήμιου Cambridge για να μαζέψουν χρήματα (Φωτό)

Φοιτητές του Κέιμπριτζ ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό...

Αθλητές και αθλήτριες, άφησαν στην άκρη τις αναστολές τους και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες απεικονίζουν φοιτητές από τις ομάδες ξιφασκίας, ποδοσφαίρου, νέτμπολ, κολύμβησης και λακρός του πανεπιστημίου να ποζάρουν ολόγυμνοι μεν, εξοπλισμένοι δε με ειδικά βοηθήματα των αθλημάτων τους, τα οποία κρύβουν τα «επίμαχα» σημεία του σώματός τους.

Με φόντο ορισμένες από τις πιο ιστορικές γωνιές του πανεπιστημίου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες εντυπωσιάζουν με τις ιδανικές αναλογίες τους και τα αψεγάδιαστα σώματά τους που σφύζουν από νιάτα και ομορφιά.

Μια τολμηρή εικόνα δείχνει τους φοιτητές από την κολυμβητική ομάδα, να ποζάρουν γυμνοί στο Μουσείο Fitzwilliam με μόνο κατάλληλα «αξεσουάρ» για να προστατεύσουν τα ευαίσθητα σημεία τους.

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε μια ομάδα φοιτητών από την λέσχη υδατοσφαίρισης να ποζάρουν στο Cambridge Union χρησιμοποιώντας τις μπάλες του αθλήματος για να καλυφθούν.

 

Επίσης, μέλη της λέσχης ιστιοπλοΐας και watersurfing του πανεπιστημίου, φωτογραφίζονται όπως τους γέννησε η μαμά τους, στα λιβάδια του Γκράντσεστερ, τα οποία έγιναν διάσημα από τον ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, με σημαδούρες και άγκυρες τυλιγμένους στους ώμους τους.

Ο Dan Lewis, ο οποίος οργάνωσε το ημερολόγιο Cambridge Blues με τον Charo Havermans, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσουμε το ημερολόγιο φέτος λόγω του κορωνοϊού, αλλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες τελικά ενωθήκαμε και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτό».

 

«Είχαμε μια καλή ανταπόκριση από φοιτητές που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά είχαμε δυσκολίες, καθώς αποσύρθηκαν ορισμένες από τις πανεπιστημιακές τοποθεσίες, οπότε επεκταθήκαμε για να συμπεριλάβουμε σημαντικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη», σύμφωνα με την DailyMail.

Φωτογραφίες: Instagram/ @stillvisionphoto

Η φωτογράφιση έγινε για τις ανάγκες ενός ημερολογίου, το οποίο θα αποφέρει χρήματα που θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ