Αν σας άρεσε η “Emily in Paris”, έχουμε καλά νέα: Η ίδια, η Λίλι Κόλινς ανακοίνωσε τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς (Φωτό & Βίντεο)

Η Λίλι Κόλινς με ένα βίντεο αποκαλύπτει ότι έρχεται η δεύτερη σεζόν του Emily in Paris

Δέκα επεισόδια κι ένα κορίτσι που μας έστειλε στο Παρίσι εν μέσω κορωνοϊού! Κι ερωτευτήκαμε, και την Emily και το Παρίσι και δεν μας ήταν αρκετά αυτά τα δέκα επεισόδια.

 

 

Και περιμέναμε πάνω από έναν μήνα τώρα, μιας και η σειρά του Netflix έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

 

 

Η Λίλι Κόλινς είναι έτοιμη για μια άλλη μία περιπέτεια στο Παρίσι -δηλαδή τη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris- και το ανακοίνωσε με έναν ιδιαίτερα διασκεδαστικό τρόπο.

 

 

 

Η ρομαντική κομεντί που ξεκίνησε να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου στη δημοφιλή πλατφόρμα, «μίλησε» στις καρδιές των νεαρών φαν του Instagram και πολύ γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή του Top 10 του Netflix.

 

 

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την εικοσάχρονη Έμιλι Κούπερ από το Σικάγο.

 

 

Ένα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, που βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media.

 

 

Η ζωή της στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ