Νοσεί από κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος – “Αν ρωτούν για μένα να λέτε ότι είμαι αδιάθετος” (Βίντεο)

Υπέγραψε χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης

Σε κατ' όικον καραντίνα βρίσκεται ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μέχρι στιγμής, η κλινική του εικόνα είναι πολύ καλή.

 

πρωί βρέθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ρίο συνοδεύοντας τον διάδοχό του και νυν Μητροπολίτη, ο οποίος είναι επίσης θετικός στον ιό, καθώς έχρηζε νοσηλείας.

 

Εκεί ο Αμβρόσιος ενημέρωσε κάποιους γιατρούς ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό. Επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία, του ζήτησαν οι γιατροί να παραμείνει στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν ήθελε και υπέγραψε κι έφυγε.

 

Μάλιστα, το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο πρώην Μητροπολίτης, το έκανε χωρίς να το γνωρίζουν οι στενοί του συνεργάτες.

 

Ο πρώην Μητροπολίτης, Αμβρόσιος κατά καιρούς έχει ξεσηκώσει θύελλα με τις τοποθετήσεις του και για τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται πως ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απειλούσε με αφορισμό πέραν της υπουργού Νίκης Κεραμέως, τον πρωθυπουρό, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το Νίκο Χαρδαλιά.

 

Οταν ρωτήθηκε, για την κατάσταση της υγείας του ο κ. Αμβρόσιος απάντησε: «Αν ρωτούν έξω, γιατί δεν με βλέπουν, να λέτε πως είμαι αδιάθετος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ