Βασίλης Μπισμπίκης: Ο "Βόσκαρης" από τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει- Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού, έμπαινα στα ντου, στις πορείες, έχω παίξει ξύλο (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός, το γήπεδο και η περίοδος που ήταν "χούλιγκαν"... 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον "Μάνο Βόσκαρη" στις δημοφιλέστατες "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στην εκπομπή «Pick 'N Roll» της Cosmote TV για την μεγάλη του αγάπη στον Παναθηναϊκό και την περίοδο που ήταν χούλιγκαν και ακολουθούσε παντού την ομάδα του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis) on

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση... Κατά τ' άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο...» παραδέχτηκε ο ίδιος. 

 

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει αντιμετωπίσει το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα, απάντησε «ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στα ντου, στις πορείες, όπου μπορούσα χωνόμουν...».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vasilis Bisbikis (@bisbikis.vasilis) on

«Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο. Άνθρωπος του γηπέδου... Τώρα δεν είμαι, δεν προλαβαίνω, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ