Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση της για τις κρίσεις πανικού - «Πήγα σε ψυχίατρο & συνήλθα με αγωγή» (Φωτό & Βίντεο)

Όλα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για μια σημαντική περιπέτεια που αντιμετώπισε στη ζωή της.

Η ηθοποιός κάθισε στο καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και εξομολογήθηκε πώς αντιμετώπισε τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν.

«Δεν πιστεύω ότι στην εποχή μας υπάρχει ευαίσθητος άνθρωπος που έχει να μην έχει πάθει κρίσεις πανικού. Εγώ το ξεπέρασα με φαρμακευτική αγωγή.

Στην περίπτωσή μου καταλάβαμε ότι χρειάζομαι αγωγή. Πήγαινα κάθε βράδυ στο νοσοκομείο και μου έκαναν όλες τις εξετάσεις, αλλά δεν είχα τίποτα.

Και δεν είχε πάει ο νους μου ότι μπορεί να είναι κάτι ψυχολογικό γατί δεν το είχα ξαναπάθει, δεν το ήξερα μέχρι τότε, δεν ήξερα τι είναι.

Και πήγα σε έναν ψυχίατρο, ο οποίος μου χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και συνήλθα. Κι έκτοτε το διαχειρίζομαι», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ