Κοκκινομάλλα η Βίκυ Καγιά σε ένα ανεπανάληπτο στιγμιότυπο πριν 23 χρόνια (Φωτό)

Δείτε την 19 χρονών σε ένα υπέροχο εξώφυλλο του ιταλικού Cosmopolitan το 1997...

Η Βίκυ Καγιά ανήκει στις Ελληνίδες που γνώρισαν τη μεγαλύτερη επιτυχία στον χώρο του μόντελινγκ, με μια καριέρα που δεν περιορίστηκε στα εγχώρια σύνορα, αλλά εκτοξεύτηκε και στο εξωτερικό. Η ίδια έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους, όπως Chanel, Valentino και Christian Dior.

 

 

Αν και πολλοί την έχουν συνδυάσει με εντυπωσιακές φωτογραφίσεις και πασαρέλες, η πανέμορφη Βίκυ Καγιά συμμετείχε σε αρκετά διαφημιστικά, πολλά από τα οποία πιθανότατα να μη θυμάστε.

 

 

Το φραουλί χρώμα στο μαλλί θέλησε να μας δείξει η Βίκυ Καγιά με μια φωτογραφία από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

 

 

Πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά είχε κάνει την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Makeover στο GNTM 3.

 

 

Εκεί, αρκετές κοπέλες έκλαιγαν που έπρεπε να αλλάξουν τα μαλλιά και το λουκ τους και το γνωστό μοντέλο θέλησε να τους αποκαλύψει ότι κάποτε συνέβη το ίδιο και σε εκείνη.

 

 

Όπως αποκάλυψε, για να πάρει μια δουλειά στο εξωτερικό για μεγάλη εταιρεία έπρεπε να βάψει τα μαλλιά της… φραουλί. Η ίδια το έκανε και όπως είπε δεν το μετάνιωσε ποτέ, καθώς τα λεφτά που πήρε ήταν τόσα, που αγόρασε το πρώτο της σπίτι.

 

 

Ενθουσιάζοντας τους followers και τους φανατικούς θαυμαστές της, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα εξώφυλλο που είχε κάνει για το ιταλικό Cosmopolitan το 1997. Κοκκινομάλλα, με μπούκλες στα μαλλιά και γενναίο ντεκολτέ, η 19χρονη τότε ανερχόμενη Βίκυ κοιτά με αυτοπεποίθηση τον φακό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍? Strawberry fields for ever! ? #April1997 #lovemyjob #TheBeatles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η ανάρτηση γέμισε με χιλιάδες like, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν από κάτω ότι αυτή η φωτογραφία απλώς αποδεικνύει ότι, όσο μεγαλώνει η Βίκυ Καγιά γίνεται και ομορφότερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ