Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Μεγάλη ένταση στην καθημερινότητά μας, αλλά & στην επικαιρότητα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Το ζώδιο που στην αστρολογία συνδέεται με τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ισορροπία. Ακόμη, κυβερνά τον τομέα των σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών και μας καλεί να βάλουμε τα όρια μας προκειμένου να έχουμε ισότιμες σχέσεις.

Όμως πόσο εύκολο μπορεί να είναι αυτό, όταν η Νέα Σελήνη στον Ζυγό έρχεται σε κόντρα με τον ανάδρομο Άρη, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα; Πόσο εύκολα διαχωρίζεις τη θέση σου, αποστασιοποιείσαι, όταν παράλληλα έχουμε και ανάδρομο Ερμή;

Όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και αυτό θα το δούμε τόσο στην επικαιρότητα όσο και στην καθημερινότητα μας. Η υπόθεση του κορωνοϊού θα είναι πιο σύνθετη και ίσως και πιο εντατικοποιημένη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Ας προσπαθήσουμε κρατώντας τα θετικά στοιχεία του ζωδίου του Ζυγού, τη διπλωματία, την αντικειμενικότητα και τα όρια, να μην ταλαιπωρήσουμε ούτε τους εαυτούς μας ούτε τους άλλους.

Σε κανονικές συνθήκες μια Νέα Σελήνη θα μπορούσε να είναι η αφορμή για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας. Όμως όχι αυτό το φεγγάρι και σίγουρα όχι τώρα μέσα σε όλο αυτό το ομιχλώδες και παράλληλα πολεμικό τοπίο.

Ας κρατήσουμε τη διάθεση μας για αλλαγές αργότερα, προς το τέλος της χρονιάς ή για το νέο έτος. Ας συλλέξουμε τις πληροφορίες μας, ας κάνουμε μια καλύτερη στρατηγική και ας περιμένουμε τη σωστή στιγμή για να εκδηλώσουμε τη δράση μας. Σήμερα και αύριο πιο προσεκτικά όλοι τόσο στις επαφές μας με τους άλλους όσο και στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας, σας προτρέπει να βάλετε τα όρια σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «μαλώσετε» με όλους βέβαια ή να κάνετε επίθεση. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο μας, όπως συμβαίνει σε σας αυτή τη στιγμή, οποιαδήποτε επίθεση από την πλευρά σας δεν θα σας βγει σε καλό.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αμυνθείτε και να βάλετε τις δικές σας «κόκκινες» γραμμές είτε στη δουλειά απέναντι σε συνεργάτες ή ανωτέρους, στην οικογένεια ή ακόμη και την ερωτική σας ζωή. Για κάποιους θα μπορούσε τώρα να προκύψει και μια καινούρια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή κάποιο άτομο να σας πλησιάσει ερωτικά επιθυμώντας μια σχέση μαζί σας. Πριν πέσετε με τα μούτρα σε όποιο από αυτά τα σενάρια, πάρτε λίγο χρόνο, σκεφτείτε και προτιμήστε τη δράση να την μεταθέσετε για τον επόμενο μήνα. Σήμερα προσοχή και σε θέματα υγείας οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ, δημιουργεί ένα αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, κάποιες φορές ίσως να ασφυκτιάτε με τις υποχρεώσεις ή τις απαιτήσεις των άλλων ή πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση μέσα στον χώρο της δουλειάς ανάμεσα στους συνεργάτες σας και ξώφαλτσα ίσως να εμπλέκεστε κι εσείς. Ενδεχομένως και οι ανταγωνιστές σας να σας δημιουργούν αυξημένο στρες αυτή την περίοδο.

Από την άλλη, μπορεί αυτό το φεγγάρι αν ψάχνατε να βρείτε εργασία (κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο) να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις, έστω και προσωρινά, να βρείτε κάποια δουλειά, ακόμη κι αν δεν σας ικανοποιεί πλήρως. Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα επικοινωνίας ή με τις σπουδές σας αν είστε νεότεροι, κάποιες καθυστερήσεις στο να επιλυθούν νομικά ή οικονομικά θέματα. Σε όλα αυτά τα θέματα ο εκνευρισμός δεν βοηθά κάπου. Αντιμετωπίστε τα με υπομονή. Επίσης μπορεί να προκύπτει ένα θέμα με την υγεία σας κι αυτό να χρειάζεται να το δείτε επιστάμενα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ