The Voice: Η 17χρονη Ειρήνη εντυπωσίασε με το βιολί της τους κριτές - Ο κρεοπώλης που ξετρέλανε τον Μουζουράκη (Φωτό & Βίντεο)

Η διαγωνιζόμενη από την Κύπρο συνδύασε την ερμηνεία της με βιολί

Ακόμη ένα σόου με «blind auditions» παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο «The Voice» την Κυριακή, όπου οι τέσσερις κριτές συνεχίζουν να μαζεύουν τις καλύτερες φωνές για τις ομάδες τους.

 

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν και η γλυκύτατη Ειρήνη Περικλέους, μια 17χρονη κοπέλα από την Κύπρο που συνόδευσε την ερμηνεία της παίζοντας βιολί στη σκηνή του «The Voice».

Η μητέρα της που ήταν καθηγήτρια μουσικής την παρότρυνε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

 

Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια αλλά της είχε δώσει συμβουλή να μην τα παρατά ποτέ όπως και να μην αφήσει το βιολί της γιατί μπορεί να της χρησιμεύσει.

 

Η Ειρήνη εντυπωσίασε με την φωνή της τους κριτές αλλά ακόμα περισσότερο όταν έμαθαν ότι η ίδια έπαιζε βιολί, με την Έλενα Παπαρίζου να μετανιώνει που δεν γύρισε, αν κι αρχικά την βρήκε υπερβολική.

 

Η Ειρήνη τελικά επέλεξε την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

 

 

Ο κρεοπώλης που ξετρέλανε τον Μουζουράκη

Ο Κωνσταντίνος, όπως ανέφερε, επιθυμεί να παρατήσει την οικογενειακή επιχείρηση, όπου και εργάζεται ως κρεοπώλης, και να κυνηγήσει το όνειρό του στο τραγούδι.

Ο ίδιος είπε το Τσικαμπούμ και γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ξετρελάθηκε με τον Κωνσταντίνο και του ανέφερε: «Ωραίες, σωστές κι εντυπωσιακές φωνές υπάρχουν πολλές. Εσύ έχεις μια τρέλα. Η αλήθεια σου δεν βγαίνει μέσα από το τραγούδισμα αλλά από την τρέλα σου.

 

Ήξερα ότι θα μετανιώσω αν δεν γυρίσω και δεν με απογοήτευσες καθόλου. Ήσουν χαλαρός και χαρούμενος πάνω στην σκηνή. Είχες τη σωστή διάθεση.»

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ