Η γκουρού της μόδας Suzy Menkes φοράει τη μάσκα trend της εποχής (Φωτό)

Η μάσκα έχει γίνει το απόλυτο trend στα αξεσουάρ μας...

Η Suzy Menkes επί τριάντα και πλέον χρόνια, δεν ήταν απλά μια δημοσιογράφος μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Gisa (@sonia.gisa_) στις

Είναι η πιο έγκριτη πένα στον χώρο της, γεγονός που σήμαινε ότι έχει την δύναμη σε διεθνές επίπεδο να «ανεβάζει» και να «κατεβάζει» σχεδιαστές, να κριτικάρει κολεξιόν και να δημιουργεί τάσεις.

Η Suzy Menkes γεννήθηκε το 1943 στο Λονδίνο. Ο πατέρας της ήταν Βέλγος αξιωματικός που σκοτώθηκε λίγους μήνες πριν τη γέννηση της Suzy.

Η μαμά της έλεγε πως στο πλοίο από τη Δουνκέρκη ο μπαμπάς της κουβαλούσε μαζί του μόνο ένα ζευγάρι μεταξωτές κάλτσες για την ίδια, και η Suzy πιστεύει πως από αυτόν κληρονόμησε την αγάπη της για την πολυτέλεια: «Αγαπάω πραγματικά το είδος της αληθινής πολυτέλειας που μπορείς να πιάσεις και να μυρίσεις», γι’ αυτό και ίσως φοράει μόνο luxurious υφάσματα, όπως μετάξι, βελούδο και κασμίρ.

Το παγκόσμιο ξέσπασμα του κορωνοϊού και η γρήγορη εξάπλωσή του έχει προκαλέσει πανικό σε μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η πανδημία έδωσε την ευκαιρία σε κάθε λογής διασημότητα να δείξει στον κόσμο τις μάσκες προσώπου που χρησιμοποιούν ως μέτρο ατομικής προστασίας.

Η Suzy Menkes φόρεσε την αγαπημένη της μάσκα της, έβαλε το «χαμόγελο» της και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is something about fake smiles - even when designed to keep Covid at bay ..... my mask still feels like fake fashion news.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) στις

Η μάσκα έχει γίνει το απόλυτο trend στα αξεσουάρ μας... Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, οι μάσκες είναι ένα δυνατό «όπλο» απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ