Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου – Οι πρώτες δηλώσεις του πλαστικού χειρουργού (Φωτό & Βίντεο)

"Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση"

Ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους που τελέστηκε πριν από δύο χρόνια. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

 

 

Η είδηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Love it», όπου αναφέρθηκε ότι το πρώην ζευγάρι επέλεξε να χωρίσει χωρίς εντάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει διαζύγιο, όμως είναι σε διάσταση, όπως ειπώθηκε.

 

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στο Τατόι. Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι.

 

 

Ο γάμος είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και εκπλήξεις, ενώ όλοι τους ανέβασαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο στα social media.

 

 

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους.

 

 

«Δεν έχουμε χωρίσει. Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά έχουμε επικοινωνία. Δεν σκεφτόμαστε προς το παρόν το διαζύγιο», ήταν τα λόγια του Αριστομένη Γιαννόπουλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ