Σπύρος Σούλης: “Με ποια άλλα χρώματα μπορώ να συνδυάσω το γκρι για να έχει ενδιαφέρον ο χώρος μου;”

Δείτε όλα τα tips που μας δίνει... 

Η αναγνώστριά μας Μαίρη Δαμέλου από την Λαμία μας κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση:

“Το γκρι είναι το αγαπημένο μου χρώμα και θέλω πολύ να το βάλω στο σπίτι μου. Δεν ξέρω, όμως, με τι άλλα χρώματα να το συνδυάσω για να μην έχω ένα αδιάφορο αποτέλεσμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;”

Δείτε παρακάτω τι της απαντήσαμε.

Τα τελευταία χρόνια το γκρι είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγουν πολλοί για την διακόσμηση των χώρων τους. Είναι ένα χρώμα ουδέτερο το οποίο αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει cosy, ενδιαφέροντες χώρους.

"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

Έντονο πράσινο Το πράσινο με το γκρι συνδυάζονται τέλεια ιδίως σε έναν εργένικο χώρο. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε τον συγκεκριμένο συνδυασμό και σε έναν χώρο όπου μένει ζευγάρι ή οικογένεια.

Το να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση του πράσινου είναι το πιο σημαντικό και αυτό γιατί το πράσινο θα αλλάζει ανάλογα με το φως που θα πέφτει πάνω του. Δοκιμάστε, λοιπόν, τις πιθανές αποχρώσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας για να επιλέξετε το σωστό πράσινο.

γκρι

Φωτογραφία από: Sarah Sherman Samuel

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

Απαλό μπλε Αυτός ο όμορφος συνδυασμός είναι ιδανικός για ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει πολύ φυσικό φως. Για να τονιστεί λίγο παραπάνω το μπλε συνδυάστε το με ένα πιο απαλό γκρι. Συμπληρώστε τον χώρο σας με μερικά φυτά και διάφορες αποχρώσεις του ξύλου αναφέρει το spirossoulis.

γκρι

Φωτογραφία από: Amy Bartlam Photography 

Το χρώμα της βρώμης Για ένα πιο αιθέριο αποτέλεσμα συνδυάστε το γκρι με το μπεζ της βρώμης. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν χαλαρωτικό χώρο χωρίς εκπλήξεις. Μπορείτε να δώσετε, όμως, ένταση στον χώρο σας προσθέτοντάς του ένα διακοσμητικό σε έντονο χρώμα.

γκρι

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ