SUN GODDESS party. Η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια & ηθοποιός Mary J.Blige εμφανίστηκε live για το Happy birthday στο party της δημοσιογράφου Άντας Ηλιοπούλου

Ένα υπέροχο πάρτι... 

Η γνωστή δημοσιογράφος Άνττα Ηλιοπούλου γιόρτασε τα γενέθλια της με ένα κοσμικό dinner party με θέμα την Sun Goddess ...born to glow, shine bright.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου απο νωρίς το απόγευμα κατά την ώρα του ηλιοβασιλέματος στο La suite του St. George Lycabettus άρχισαν να καταφθάνουν γνωστοί επιχειρηματίες:

Ανάμεσά τους η στενή φίλη της Άντας, Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πειραιά, Ειρήνη Νταϊφά, η Ντομένικα Τσοπελογιάννη του Tsopelogiannis Gas, μέλη της οικογένειας Κωνσταντίνου Σπανού ,το ζεύγος Ναταλία Ιορδάνου-Φουρλή και Γιάννης Φουρλής, η Λίτσα Λάβδα, η Ειρήνη Βασιλοπούλου, η Αγγελική Μαργαρίτη-Andrews και ο David Andrews.

Επίσης πολλοί ακόμα ανθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου όπως, η Μαρία Γεωργιάδου-σεναριογράφος της νέας σειράς του Ant-1 «ο Ήλιος», η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου καθώς και ηθοποιοί από το εξωτερικό όπως ο ελληνοαμερικανός Παντελής Κοντογιάννης- πρωταγωνιστής στην ταινία του Netflix «Πρόμαχος-First line» για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, και η Lea Mornar που μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας της στο Savoy , όπου διαμένοντας στη σουίτα της Κάλλας επηρεάζεται από το πνεύμα της.

Ανάμεσα στους διάσημους ξένους καλεσμένοι όπως ο σχεδιαστής Jean-Claude Jitrois που έχει σχεδιάσει το περίφημο Ada dress εμπνευσμένο από την ζωή και το έργο της δημοσιογράφου, ο οποίος συνοδευόταν από την γνωστή γαλλίδα ηθοποιό και σεναριογράφο Axelle Marine.

Έκπληξη ήταν η παρουσία του Προέδρου της Fantinel, Marco Fantinel που μόλις δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Ελλάδα με την συνεργασία της Άντας Ηλιοπούλου και που είχε μια πρωτότυπη έκπληξη για την ώρα που η τούρτα θα κατέφθανε. Το décor του event ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Τα flower instalations από την Αντουανέτα Κουτσουράδη ήταν κρεμαστοί κήποι με λευκές ορτανσίες, γλαδιόλες, τριαντάφυλλα και μίνι ορχιδέες, που συνδυάζονταν πάρα πολύ κομψά με χρυσούς αμφορείς και κύπελλα με χρυσά σταφύλια και λευκά τριαντάφυλλα δίπλα σε ολόχρυσα κεριά.

Το δείπνο ξεκίνησε με ευφάνταστα πιάτα από τους chef Βασίλη Μήλιο και chef Γιάννη Ντούρο, τα όποια όλα είχαν έναν Ήλιο στο ντεκόρ τους. Οι οίνοι που συνόδευαν το δείπνο για τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν Fantinel και ειδικά το βραβευμένο στο Λονδίνο με χρυσό μετάλλιο Sun Goddess που δημιουργήθηκε από την διάσημη τραγουδίστρια Mary J. Blige.

Ξαφνικά η μουσική σταμάτησε. Το video wall άνοιξε και συνδέθηκε με τις Ηνωμένες Πολιτείες , όπου μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της η σούπερ σταρ πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ηθοποιός και φιλάνθρωπος Mary J.Blige είπε : «Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα ηλιόλουστη Ελλάδα.

Είμαι εδώ για ευχηθώ Happy birthday στην αγαπημένη μου Άντα για αυτό τον special εορτασμό των γενεθλίων σου με θέμα το Sun Goddess. Είναι και η πρώτη νύχτα του Sun Goddess στην Αθήνα! Λυπάμαι πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας απόψε αλλά οι υποχρεώσεις μου σε σχέση με το σήριαλ Ghost δεν μου το επιτρέπουν.

Το θέλω με την καρδιά μου και θα έρθω πολύ σύντομα στην όμορφη Ελλάδα και ειδικά στα υπέροχα νησιά! Στην υγειά όλων σας.» Και μέσα σε χειροκροτήματα η γνωστή φωνή άρχισε να τραγουδάει το Happy birthday στην Αντα Ηλιοπούλου.

Η τούρτα κατέφθασε και ήταν ένας χρυσός ήλιος εμπνευσμένος από τις παραδοσιακές μάσκες της Βενετίας και πάνω έγραφε Sun Goddess Always Shine Bright...Born to glow! Όταν η γνωστή δημοσιογράφος έσβησε τα κεράκια μέσα σε χειροκροτήματα, η Mary J. Blige είπε:

Σας υπόσχομαι θα έρθω στην αγαπημένη μου Ελλάδα σύντομα. Αγαπώ τον ελληνικό Ήλιο, αγαπώ το καλύτερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου στην Σαντορίνη, τα πάρτυ κάτω απο τον Ήλιο στις παραλίες της Μυκόνου, το αγνό φως της Κρήτης. Σε όλους αξίζει αυτό το ελληνικό Φως! Στην υγεία μας!Να στε όλοι καλά».

To event ολοκληρώθηκε με την χορεύτρια της Natasha Atlas, Πέννυ Μπαϊλη να εμφανίζεται στο πάρτυ με μαύρη μπέρτα και κεριά στο κεφάλι , φέρνοντας το Φως μέσα από το σκοτάδι και χορεύοντας έναν παραδοσιακό χορό της Θεάς του Ήλιου με την μουσική υπόκρουση της Μισιρλού του Ρουμπάνη. Κατόπιν πέταξε την μαύρη μπέρτα και εμφανίστηκε με χρυσά φτερά που αναπαριστούσαν τον ήλιο.

Το πάρτυ τελείωσε με όλους τους καλεσμένους να είναι όρθιοι στις καρέκλες τους και να κουνάν στον αέρα τις πετσέτες τους στους ήχους του Ζορμπά. Το κλου της βραδιάς ήταν ο Jitrois που χόρεψε Ζορμπά για την αθάνατη ελληνική ψυχή και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ