Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την περιπέτεια στο Μεξικό - Εξηγήσεις ζητά το Open για το συμβάν

Tέλος στην αγωνία και την περιπέτεια που έζησε αυτός και οι συνεργάτες του.. 

Τέλος μπήκε στο θρίλερ της περιπέτειας του Γιώργου Μαυρίδη και των συνεργατών του στο Μεξικό! 

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες τους πήραν τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 20:50 (ώρα, Μεξικού), δηλαδή στις 05:10, ώρα Ελλάδος, με πτήση της Lufthansa από το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού για την Φρανκφούρτη. Από εκεί θα κατευθυνθούν προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με το protothema.gr και τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη η ελληνική πρεσβεία, στην πόλη του Μεξικού, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσει το ζήτημα και να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα οι συμπατριώτες μας, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε εντός του αεροσκάφους της Lufthansa κι ανάγκασε τον πιλότο να δώσει εντολή να αποβιβαστούν οι τέσσερις άντρες.

Αυτό ήταν κάτι που είχε δυσχεράνει την θέση τους απέναντι στις μεξικανικές Αρχές που τους έδωσαν τελεσίγραφο να αποχωρήσουν οικειοθελώς το συντομότερο δυνατόν από τη χώρα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Driving to Arba Minch, Ethiopia #intotheskin #travel #ethiopia #africa #arbaminch #lakeabaya

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

 

Είχε προηγηθεί η εντολή για απέλαση, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο επιτετραμμένος της πρεσβείας. Οι Μεξικάνοι που φημίζονται για την ευγένειά τους, ήταν ανένδοτοι και διαφώνησαν κάθετα στο ενδεχόμενο να παραμείνουν εντός της χώρας και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ενδοχώρα οι τέσσερις άντρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποζαρουμε! ❤️ #tattooligans #thessaloniki #997S #runsinthefamily #newbalancegreece #molly_tsixla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

 

Eνοχλημένη η διοίκηση του Open

Έντονα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η διοίκηση του Οpen, μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη στο Μεξικό.

 

 

 

Αυτό που φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τη διοίκηση, ήταν το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στο αεροπλάνο και το επεισόδιο του Γιώργου Μαυρίδη με τον πιλότο.

«Υπήρξε έντονη κινητοποίηση και του Open, αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση. Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν έχει σχέση ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο. Δεν τίθεται θέμα κοψίματος της εκπομπής» είπε ο Αλέξης Μίχας, ο οποίος πριν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, εργαζόταν στο Οpen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ