Ρομαντικός ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον: Οι διακοπές στην Ιταλία & οι τρυφερές φωτογραφίες με την αρραβωνιαστικιά του (Φωτό)

Δείτε τα τρυφερά στιγμιότυπα…

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία της COVID-19 στη Βρετανία, πέρασε όλη την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Αλιζέ Θεβενέ, στο σπίτι των γονιών του στο Bucklebury.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλλει τα γαμήλια σχέδιά του λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, φαίνεται πώς τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσά τους...

Μετά την καραντίνα, που πέρασαν μαζί, μοιράζονται συνεχεία, όλο και περισσότερες τρυφερές στιγμές τους στα social media.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με την καλή του Αλίζ και το ταξίδι τους στην Ιταλία για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από τη πρόταση γάμου, αφού λόγω της θανατηφόρας πανδημίας, δεν παντρεύτηκαν.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έκανα πρόταση γάμο στην Αλίζ… Τι χρόνος ήταν αυτός;» έγραψε ο Τζέιμς Μίντλετον και πρόσθεσε με χιουμοριστικό τόνο: «Δύο lockdown στο σπίτι, δύο προσπάθειες για γάμο, ένα σκασμό σκυλιά, μια νέα εταιρεία, ένα ξύρισμα γενειάδας και πολλά άλλα, αλλά το καλύτερο είναι ότι τα μοιράστηκα όλα αυτά μαζί σου Αλίζ Θεβενέ και ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Στο τέλος, έγραψε: «Καταφέραμε να δραπετεύσουμε στην Ιταλία για μια γρήγορη βουτιά στην θάλασσα, πολλά ποτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο ξανά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ