Μαρία Κίτσου: Κυβερνήτης πλοίου η πρωταγωνίστρια στις «Άγριες Μέλισσες» - Το ιστιοπλοϊκό & οι διακοπές της εν πλω (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαρεί τις διακοπές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official) στις

Με τον Σεπτέμβριο να έχει μπει για τα καλά, οι διακοπές τελειώνουν για τους περισσότερους και ξεκινά η νέα σεζόν. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δραματικη σειρά του ΑΝΤ1, είναι έτοιμη να επανέλθει στην καθημερινότητά μας και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μια φωτογραφία της.

Η Μαρία Κίτσου θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να ευχηθεί “καλό μήνα” στους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να οδηγεί ένα σκάφος.

"Oh captain,my captain… Και κάπως έτσι με αυτή τη φωτό αποχαιρετώ το καλοκαίρι και καλωσορίζω το φθινόπωρο… Καλό μήνα παίδες, εύχομαι ο Σεπτέμβριος να είναι πραγματικά καλός μαζί μας", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της κατάφερε να «ρίξει» το Instagram…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ